Spring til hovedindhold
MULTI 0.-3. klasseMULTI 0.-3. klasseMULTI 0.-3. klasse

MULTI 0.-3. klasse

Klassisk matematiksystem med fornyelse

MULTI forener traditionelle matematikfaglige færdigheder med moderne arbejdsformer og medier. Eleverne får matematikforståelse og er aktive via gode matematikaktiviteter, og der er masser af træning og opgaver – både i elevbog og digitalt.

Mange veje til læring

Eleverne lærer matematik ved at veksle mellem teori, aktiviteter, træning og vedligeholdelse i en gennemtænkt progression. MULTI indeholder mange differentieringsmuligheder, som læreren kan vælge afhængig af elevernes behov. Der inddrages forskellige arbejdsformer, og der er fokus på inddragelse af nye medier, særligt iwb.

Nye mål og nye medier

MULTI er målrettet Fælles Mål. I lærervejledningen er hvert kapitels faglige mål knyttet til Fælles Mål. Med MULTI – i-bog er der nem adgang til digitale ressourcer til iwb og pc, fx interaktive opgaver, animationer og lyd. De digitale ressourcer kan støtte lærerens introduktion af nye emner, aktiviteter og faglige begreber og metoder, og eleverne får en ny tilgang til forståelse af matematikken. Den traditionelle elevbog bliver levende!

Fakta

  • Antal materialer28
  • Klassetrin1. klasse - 3. klasse