Mango

Grammatikundervisning med mening

Appellerende opgaver
Mango grammatik er et grammatikmateriale for 3.-8.klasse. I et flot og farverigt layout arbejder eleverne med inspirerende og appellerende grammatikopgaver, der gør det sjovt at lære grammatik.

Overskuelig grammatikundervisning
Mango grammatik er kombinerede opslags- og arbejdsbøger, der lægger op til kursusbaseret grammatikundervisning. Undervisningsmaterialet gør det nemt og overskueligt at undervise i den basale grammatik fra 3. til 8. klasse.

Solidt overblik over sproget
Mango grammatik giver et godt overblik over sprogets opbygning og funktion. Eleverne får redskaber til at forstå, hvordan sproget fungerer, og hvorfor vi bruger det, som vi gør. Mango grammatik arbejder med udgangspunkt i det, eleverne har lært, og undervejs er der opsamlende afsnit.

Levende grammatik
Mango grammatik indeholder skrivetips, der giver eleverne overblik over, hvordan de skal bruge deres grammatiske viden, når de skriver. Materialet drager også relevante sammenligninger med andre sprog.

Fakta

  • Antal materialer4
  • Klassetrin3. klasse - 6. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

4 materialer

Min allerførste Mango
I Min allerførste Mango lærer eleverne, hvordan man laver ord, og hvordan man sætter ord sammen til sætninger. Ordklasserne substantiver og verber introduceres, og eleverne arbejder indgående med disse og med bøjninger af ord i de to ordklasser. Der arbejdes hele tiden med udgangspunkt i det, eleverne har lært, og undervejs er der evalueringssider, der afslutter de enkelte kapitler.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

62,00 kr.

77,50 kr. inkl. moms

+-
Mango 1
Mango er et grammatikmateriale for 3.-8. klasse. Mango 1 er elevernes første grammatikbog og henvender sig til 3.-4. klasse. Bogen indeholder en grundig introduktion til den basale grammatik - bl.a. hvad er en sætning, de vigtigste ordklasser og synonymer og associationer. Opgaverne veksler mellem grammatiske træningsopgaver og mindre skriveopgaver, hvor eleverne ska

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

73,00 kr.

91,25 kr. inkl. moms

+-
Mango 3
Mango 3 er til 7.-8. klasse og er fortsættelsen til Mango 2. Bogen indledes med et repeterende afsnit, hvorefter der bygges videre på elevernes grammatiske viden. Opgaverne veksler imellem træningsopgaver med udgangspunkt i de grammatiske færdigheder, og skriveopgaver, hvor eleverne skal bruge deres viden i praksis. I bøgerne indgår faktabokse, gode huskeregler og relevante sammenligninge

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

73,00 kr.

91,25 kr. inkl. moms

+-
Mango 2
Grammatik med mening Mango 2 er til mellemtrinnets grammatikundervisning. I et flot og farverigt layout præsenteres eleverne for den basale grammatik. Materialet er bygget op således, at eleverne først præsenteres for de vigtigste sætningsled - verbal, subjekt og objekt, hvorefter de vigtigste ordklasser gennemgås - verber, substantiver og adjektiver. Undervejs er

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

73,00 kr.

91,25 kr. inkl. moms

+-