Godt på vej

Det kreative dansksystem

Vægter forskellige læsestrategier
I Godt på vej er læseforståelsen central, og systemet lægger op til, at eleverne lærer at bruge mange forskellige læsestrategier. Teksterne varierer mellem fagtekster, hverdagshistorier og børnelitteratur og er valgt, så de appellerer til både drenge og piger.

Bygger bro mellem børnehaveklasse og indskoling
Godt på vej tager udgangspunkt i det, børnene kan, før de kommer i skole. I børnehaveklassen begynder bogstavindlæringen, så børnene er godt på vej til læsning og skrivning med vægt på lydsiden. Godt på vej tænker læsningen som en helhed og giver god progression.

Sjovt for både drenge og piger
Anna og Otto er hovedfigurerne i hverdagshistorierne, og omkring dem skabes et persongalleri af familie, legekammerater, naboer og kæledyr. Der er masser af sjove og originale opgaver, og drengenes behov for action og teknik bliver ikke ladt i stikken.

Inspirerer og begejstrer
Godt på vej er mere end "bare" at lære at læse, og systemet giver eleverne glæde ved at tale, skrive, læse og lære. Lærervejledningerne er inspirationsbøger - fyldt med input til, hvordan eleverne kan være aktive på mange forskellige måder.

Fakta

  • Antal materialer16
  • Underserier4
  • Klassetrin1. klasse - 3. klasse

Underserier