Spring til hovedindhold
GEOS - GEOGRAFIGEOS - GEOGRAFIGEOS - GEOGRAFI

GEOS - GEOGRAFI

GEOS integrerer faglig læsning, samarbejdet mellem naturfagene, undersøgelser, aktivitet og feltarbejde samt it.

Højt fagligt niveau
GEOS er et fulddækkende system til geografiundervisningen. GEOS er kendetegnet ved et højt fagligt niveau. De faglige begreber, metoder og arbejdsmåder er præsenteret gennem eksemplariske temaer. Systemets elementer - grundbog, kopimappe, lærerresurse og den tilhørende i-bog - indeholder en lang række konkrete hjælpemidler og forslag til, hvordan såvel den linjefagsuddannede som den ikke-linjefagsuddannede i geografi kan arbejde med fagets indhold.

Nye mål og faglig læsning
GEOS er skrevet med udgangspunkt i Fælles Mål, hvorfor der er lagt vægt på faglig læsning og samarbejdet mellem naturfagene. Der er fokus på et hensigtsmæssigt fagsprog, undersøgelser, aktiviteter og feltarbejde samt i-bøger som en integreret del af systemet. Hvert kapitel indeholder eksemplariske aktiviteter, opgaver og en artikel om et populærvidenskabeligt emne. Teksterne henviser til yderligere aktiviteter og opgaver i kopimappen.
 

GEOS i-bog
i-bogen er en digital udgave af grundbogen, som lærer og elever kan bruge både på den interaktive tavle og på computeren/tablet. Heri får man adgang til bl.a. animationer, videoer, test og interaktive øvelser.

Fakta

  • Antal materialer13
  • Klassetrin7. klasse - 9. klasse