First Choice 5. klasse

 First Choice - best choice!

- Aktivt sprog fra start
- Tilgodeser forskellige læringsstile
- Begejstrer og motiverer
- Nemt og overskueligt

I 5. klasse arbejder eleverne med emner, der tager afsæt i engelske og amerikanske kultur- og samfundsforhold som fx seværdigheder i London, det engelske skolesystem, amerikanske sommerlejre, indianere, Halloween samt engelske og amerikanske legender. Eleverne præsenteres for åbne og bundne opgaver, der fokuserer både på indhold og form.

 

Fakta

  • Antal materialer5
  • Klassetrin5. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

5 materialer

First Choice for femte - Pupil's Book. i-bog
First Choice for femte - Pupil''s Book i-bog er en i-bog basis, dvs. en ren digital kopi af den fysiske bog. I-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog, fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle.

Fås som

  • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

214,00 kr./år

267,50 kr. inkl. moms

First Choice for femte
Teacher's Book er et vigtigt redskab til undervisningen med First Choice for femte. Teacher's Book indeholder metodiske anvisninger til det daglige arbejde med Pupil's Book og Workbook samt forslag til mange forskellige aktiviteter. Desuden er der kopiforlæg til kreative aktiviteter, spil og opgaver.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

672,00 kr.

840,00 kr. inkl. moms

+-
First Choice for femte
Elev-cd'en indeholder teksterne fra Pupil's Book indtalt af engelske og amerikanske skuespillere. Elev-cd'en er indlagt i Pupil's Book, men enkelteksemplarer kan købes separat. Elevteksterne findes som mp3 på www.firstchoice.gyldendal.dk .

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

65,00 kr.

81,25 kr. inkl. moms

+-
First Choice for femte
I Workbook får eleverne mulighed for at arbejde videre med emnerne fra Pupil's Book i form af kreative aktiviteter, små skriftlige opgaver, pararbejde og individuelle øvelser.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

75,00 kr.

93,75 kr. inkl. moms

+-
First Choice for femte
I First Choice for femte lærer eleverne mere om England og USA. Igennem forskellige emner præsenteres forskellige tekstgenre, som fiktion, tegneserier, sange, digte og informationstekster. Temaerne for 5. klasse er: London Sagn og legender Det engelske skolesystem Indianere

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

218,00 kr.

272,50 kr. inkl. moms

+-