First Choice 4. klasse

First Choice best choice!
- Aktivt sprog fra start
- Tilgodeser forskellige læringsstile
- Begejstrer og motiverer
- Nemt og overskueligt

I 4. klasse arbejder eleverne videre med emner om de 'nære ting' som fx mad, transport, venskab og sport. Andre emner handler om historiske og kulturelle begivenheder. Emnerne tager udgangspunkt i både engelske og amerikanske forhold. Eleverne bruger indlært ordforråd i forskellige opgavetyper og introduceres ligeledes til sprogets formside.

Fakta

 • Antal materialer5
 • Klassetrin4. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

5 materialer

First Choice for fjerde
Teacher's Book er et vigtigt redskab til undervisningen med First Choice for fjerde.Teacher's Book indeholder metodiske anvisninger til det daglige arbejde med Pupil's Book og Workbook samt forslag til mange forskellige aktiviteter.Desuden er der kopiforlæg til opgaver, sange og rim.

Fås som

 • Spiralryg
 • Bog

Spiralryg

Bog (1. udgave)

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

676,00 kr.

845,00 kr. inkl. moms

+-
First Choice for fjerde - Pupil's Book. i-bog
First Choice for fjerde - Pupil's Book i-bog er en i-bog basis, dvs. en ren digital kopi af den fysiske bog. I-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog, fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle. Se mere om i-bøger på www.i-bog.dk. Klasse

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)
i-bog (Med elevbøger)
i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

321,00 kr./år

401,25 kr. inkl. moms

First Choice for fjerde - ny udgave
I Workbook får eleverne mulighed for at arbejde videre med emnerne fra Pupil's Book i form af kreative aktiviteter, små skriftlige opgaver, pararbejde og individuelle øvelser.

Fås som

 • Bog

Bog (2. udgave)

Bog (1. udgave)

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

70,00 kr.

87,50 kr. inkl. moms

+-
First Choice for fjerde, ny udgave
I First Choice for fjerde er det stadig de 'nære ting', der er hovedtemaerne, men denne gang tager flere af temaerne udgangspunkt i amerikanske forhold. På dette klassetrin udvides den kommunikative udtryksform med små skriftlige opgaver i Workbook og på kopisider fra Teacher's Book. Ligeledes bliver eleverne gjort bevidste om, at spr

Fås som

 • Bog

Bog (2. udgave)

Bog (1. udgave)

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

180,00 kr.

225,00 kr. inkl. moms

+-
First Choice for fjerde
Elevteksterne fra Pupil's Book findes som mp3 på www.firstchoice.gyldendal.dk. Lærer-cd'en indeholder, udover samtlige tekster fra Pupil's Book, en hel del lytteøvelser indtalt af skuespillere med en variation af dialekter fra engelsktalende lande samt alle sange indspillet i både en vokal og instrumental version.

Fås som

 • CD

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

629,00 kr.

786,25 kr. inkl. moms

+-