First Choice 3. klasse

First Choice best choice!

NY REVIDERET UDGAVE TIL 3. KLASSE

- Aktivt sprog fra start
- Tilgodeser forskellige læringsstile
- Begejstrer og motiverer
- Nemt og overskueligt

I 3. klasse arbejder eleverne med emner om de nære ting som fx farver, tal, familie, tøj og bolig. Gennem dialoger, tasks, spil, rim og remser bliver eleverne hurtigt i stand til at forstå og tale engelsk. Den reviderede udgave af First Choice for tredje ligner den oprindelige bog, men har dels fået tilføjet mere tekst på de oprindelige sider og dels fået flere helt nye sider.

Lydfiler til bogen ligger nu på den nye i-bog til 3. klasse.

Fakta

 • Antal materialer7
 • Klassetrin3. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

7 materialer

First Choice for tredje Teacher's Book, Ny udg.
Teacher's Book er et vigtigt redskab til undervisningen med First Choice for tredje. Teacher's Book består af en introduktion til systemet, en oversigt over, hvilke målpar der arbejdes med, en trin-for-trin vejledning til arbejdet med Pupil's Book, i-bog og Workbook, en Activity Bank med yd

Fås som

 • Spiralryg

Spiralryg

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

656,00 kr.

820,00 kr. inkl. moms

+-
First Choice for tredje i-bog Ny udgave
First Choice for tredje 2. udgave - Pupil's Book i-bog er en i-bog plus, dvs. en digital kopi af den fysiske bog suppleret med en række digitale resurser som fx lydfiler til alle tekster og nye gloser samt interaktive opgaver primært til træning af ordforråd. i-bogen er velegnet til både interaktive tavler og elevernes egne computere eller tablets.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

321,00 kr./år

401,25 kr. inkl. moms

First Choice for tredje Workbook, Ny udgave
I Workbook (ny udgave) får eleverne mulighed for at arbejde videre med emnerne fra Pupil's Book i form af kreative aktiviteter, små skriftlige opgaver, pararbejde og individuelle øvelser.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

66,00 kr.

82,50 kr. inkl. moms

+-
First Choice for tredje Pupil's Book, Ny udgave
First Choice for tredje 2. udgave er en revideret udgave. De fleste sider stammer fra 1. udgaven, men der er tilføjet mere tekst samt flere nye sider. First Choice for tredje inddrager aktiviteter og opgaver, der tager højde for elevernes forskellige måde at lære på. Eleverne bruger sproget fra første færd og opbygger et solidt og ak

Fås som

 • Bog

Bog (2. udgave)

Bog (1. udgave)

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

121,00 kr.

151,25 kr. inkl. moms

+-
First Choice for tredje i-bog, Gl. udgave
First Choice for tredje - Pupil''s Book i-bog er en i-bog basis, dvs. en ren digital kopi af den fysiske bog. I-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog, fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

116,00 kr./år

145,00 kr. inkl. moms

First Choice for tredje
Elev-cd'en indeholder teksterne fra Pupil's Book indtalt af engelske skuespillere. Elev-cd'en er indlagt i Pupil's Book, men enkelteksemplarer kan købes separat. Elevteksterne findes som mp3 på www.firstchoice.gyldendal.dk .

Fås som

 • CD

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

66,00 kr.

82,50 kr. inkl. moms

+-
First Choice for tredje Lærere-cd, kun til gl. udg.
Elevteksterne fra Pupil's Book findes som mp3 på www.firstchoice.gyldendal.dk. Lærer-cd'en indeholder, udover samtlige tekster fra Pupil's Book indtalt af engelske skuespillere, en hel del Nursery Rhymes samt alle sange indspillet i både en vokal og instrumental version.

Fås som

 • CD

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

629,00 kr.

786,25 kr. inkl. moms

+-