First Choice

First Choice - best choice!
Aktivt sprog fra start
First Choice er et kommunikativt engelsksystem der dækker First Choice Beginners til indskolingen og First Choice til 3.-6. klasse.

Eleverne bruger sproget fra første færd og opbygger et solidt og aktivt ordforråd. Systemet giver eleverne et billede af kultur- og samfundsforhold i engelsktalende lande.

Tilgodeser forskellige læringsstile
First Choice giver forslag til aktiviteter, der tager højde for elevernes forskellige måder at lære på. Der lægges op til pararbejde med fokus på kommunikative og kreative aktiviteter, som bygger videre på elevernes viden og erfaring.

Begejstrer og motiverer
Illustrationerne præsenterer emnerne på en sjov og utraditionel måde. De er indholdsrige og giver inspiration til at bruge de enkelte sider til mange forskellige aktiviteter. I Teacher's Book er der et hav af idéer til nye og anderledes måder at arbejde med stoffet på.

Nemt og overskueligt
Materialet er nemt og overskueligt både for den erfarne og for den nyuddannede lærer. Teacher's Book giver konkrete anvisninger til de enkelte sider med supplerende idéer til emnerne og indeholder desuden et stort udbud af kopisider til nye, spændende aktiviteter.

 

 

Fakta

  • Antal materialer29
  • Underserier5
  • Klassetrin1. klasse - 6. klasse

Underserier