First Boost

First Boost er målrettet begynderundervsining i engelsk i 0.-2. klasse. First Boost bygger på spiralprincippet, der sikrer læring i trygge rammer og en gennemtænkt faglig progression. Derudover arbejdes der med elementer fra den fagdidaktiske metode Total Physical Response, hvor bevægelse understøtter sprogtilegnelsen.

First Boost giver eleverne en aktiv sprogstart. I First Boost foregår sprogtilegnelsen især igennem leg, sang og bevægelse. Der er lagt vægt på læring gennem mundtlighed med fokus på et konkret og virkelighedsnært emneindhold. Systemets sprudlende illustrationer og karakterer appellerer til elevernes fantasi.

I First Boost A til engelsk i 0.-1. klasse skal eleverne ikke kunne læse og skrive på engelsk. De skal først og fremmest lytte, synge, tale, lege og bevæge sig. First Boost ligger således fint i tråd med skolereformens idealer om leg og læring med fokus på mundtlighed i 1. fase. First Boost A byder også på ti unikke sange, der er skrevet til systemet og tager udgangspunkt i bøgernes emner og ordforråd. Til alle sange hører en række bevægelser/danse, som alle kan være med til. First Boost B rummer bl.a. en mini-musical med ti scener og simple replikker. Hver scene afsluttes med en af sangene fra First Boost A. Derudover byder First Boost B på en lille animationsfilm eller historie til hvert kapitel, der introducerer eleverne for emnet. Læs mere under de enkelte titler eller på boost.gyldendal.dk.

First Boost A og B er bygget op om en elevbog, en lærervejledning, en lærer-cd og en i-bog med digitale ressourcer til klasseundervisning og til elevernes individuelle arbejde.

Læs mere om First Boost og få et gratis prøvelogin til i-bøgerne her.

Fakta

 • Antal materialer9
 • Klassetrin1. klasse - 2. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

9 materialer

First Boost - B - i-bog
First Boost B - i-bog er den digitale udgave af elevens bog i 2. klasse. i-bogen er ideel til fælles gennemgang af kapitlernes ordforråd og opgaver - fx på klassens iwb. i-bogen rummer flashcards klar til print samt indtalte emneord, dialoger og lytteopgaver til alle kapitler. Derudover findes en lang række simple, interaktive elevopgaver til det selvstændige arbejde. Alle kapitler introduceres enten med en lille animationsfilm eller fortælling, der præsenterer emnet. Endelig giver i-bogen adgang til den selvstændige musical, Friends, der er skrevet til First Boost med udgangspunkt i sangene fra First Boost A.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse.

Pris pr. klasse.

306,00 kr./år

382,50 kr. inkl. moms

First Boost - B
First Boost B - Teacher's CD indeholder de nye emneord fra alle ti kapitler, otte indtalte lytteøvelser og Ben og Betty's tolv små dialoger. Det hele er indtalt af unge engelske native speakers. Teacher's CD er tænkt som et alternativ til de skoler, der ikke køber adgang til i-bogen, eller som ikke har adgang til et stabilt netværk på skolen. Køber man adgang til i-bogen får man adgang til alle indtalinger, en række interaktive træningsopgaver samt en animationsfilm eller en indtalt historie til hvert kapitel. Se mere og bestil gratis prøveabonnement her.

Fås som

 • CD

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

436,00 kr.

545,00 kr. inkl. moms

+-
First Boost - B
First Boost B – Teacher’s Guide er en konkret og enkel vejledning til arbejdet med elementerne til First Boost B. Her findes de metodiske overvejelser, der ligger til grund for den tidlige begynderundervisning og en side-for-side-vejledning i brugen af My Book. Side-for-side-vejledningen indeholder forslag til hver enkelt lektion med forslag til konkrete læringsmål og relevante lege, aktiviteter, ekstraopgaver, rim og bevægelsesremser, sange og sanglege samt evalueringsforslag.  

Fås som

 • Spiralryg

Spiralryg

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

557,00 kr.

696,25 kr. inkl. moms

+-
First Boost - B
First Boost B – My Book er elevernes arbejdsbog i 2. klasse. My Book repeterer og udvider ordforrådet inden for emnefelterne fra First Boost A samt de nye emner Halloween, My Home, Fun and Games og Fairy-Tale Land.   Bogen er inddelt i ti kapitler med en lang række varierede opgaver, der primært skal danne udgangspunkt for den mundtlige kommunikation. I hvert kapitel arbejdes der systematisk med et centralt ordforråd, en række faste fraser og et sprogligt fokusområde. Med udgangspunkt i bogens opgaver og oplæg skal eleverne tale, lytte, læse samt skrive ord og simple sætninger. Der er små konkrete oplæg til dialoger i alle kapitler. Arbejdet med My Book er kun tiltænkt en lille del af engelskundervisningen. I den tilhørende digitale udgave af elevbogen, i-bogen, findes bl.a. korte, indtalte historier og musicalen Friends. Derudover rummer i-bogen simple træningsopgaver med fokus på lytte- og læseforståelse, og leg med ordforrådet fra bogens kapitler. I Teacher's Guide findes en side-for-side vejledning med input og idéer til samtlige lektioner, forslag til læringsmål og en lang række lege, aktiviteter, ekstraopgaver, sangelege, rim og bevægelsesremser, m.m. First Boost A og B dækker begynderundervisning i engelsk fra 0.-2. klasse. Der lægges vægt på læring gennem mundtlighed med fokus på et konkret og virkelighedsnært emneindhold. Læs mere om Boost her.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

78,00 kr.

97,50 kr. inkl. moms

+-
First Boost - Plakat
Plakat til engelsk i 0.-2. klasse. Hæng den store plakat op i klassen og brug den som afsæt for gennemgang af tal, farver, alfabet og ugedage. Ordforråd og illustrationer vil eleverne genkende fra First Boost A og B. De kendte ord og illustrationer giver bl.a. eleverne mulighed for at repetere og træne ordforråd, imens de øver sig på lydene i det engelske alfabet. Tilbuddet om gratis plakater gælder kun for skoler og institutioner og forsendelsen pålægges et ekspeditionsgebyr.    

Fås som

 • Plakater

Plakater

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

0,00 kr.

0,00 kr. inkl. moms

+-
First Boost - A
First Boost A – Teacher’s Guide er en konkret og enkel vejledning i arbejdet med elementerne til First Boost A. Her findes de metodiske overvejelser, der ligger til grund for den tidlige begynderundervisning og en side-for-side instruktion i brugen af My Book. Derudover rummer lærervejledningen sangteksterne til de ti unikke sange, der er skrevet til First Boost. Der findes også en samling rim og remser, oplæg til lege, klasseaktiviteter og sprogspil samt konkrete forslag til hver enkelt lektion.   Teacher’s Guide byder også på ekstraopgaver til alle bogens emner samt et separat kapitel med vejledning til de skoler, der tager fat på engelsk allerede i 0. klasse. I kapitlet gennemgås i-bogen til 0. klasse, Big Book, og der henvises til de relevante lege og aktiviteter, der vil være velegnede til de helt små.  

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

557,00 kr.

696,25 kr. inkl. moms

+-
First Boost - A - i-bog
First Boost A – i-bog er den digitale udgave af My Book til 1. klasse. i-bogen er ideel til fælles gennemgang af kapitlernes ordforråd og opgaver – fx på klassens iwb. På bogens kapitelforsider kan eleverne gå på opdagelse i de store illustrationer. Ved at klikke på illustrationernes elementer afspilles lydfiler med de indtalte ord. Derudover findes en lang række simple træningsopgaver, der kan løses på alle platforme (fx en tablet eller en bærbar computer). Træningsopgaverne kræver ingen læse- eller skrivefærdigheder. Endelig rummer i-bogen en samling helt unikke sange med tilhørende dans og bevægelser. Til alle sange hører også en musikvideo med illustrationer, der understøtter forståelsen.   First Boost A – i-bog giver også adgang til Big Book, som er den selvstændige i-bog til de skoler, der tager fat på engelsk i 0. klasse. Her findes seks opslag med konkrete emner og et nøje udvalgt ordforråd. i-bogen til 0. klasse lægger op til en lærerstyret klasseundervisning, hvor elevernes opmærksomhed fanges og fastholdes via sprudlende illustrationer og oplæg til sange og lege. Eleverne skal ikke sidde bøjet over bøgerne i 0. klasse. De skal op ad stolene og ud på gulvet. Der er derfor ingen arbejdsbøger til 0. klasse. I stedet er der lagt op til fælles udforskning af i-bogens illustrationer, billedopgaver, sange og ord samt lege og aktiviteter, der beskrives i First Boost A – Teacher’s Guide.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse.

Pris pr. klasse.

306,00 kr./år

382,50 kr. inkl. moms

First Boost - A
First Boost A - Teacher's CD indeholder de indtalte ord fra elevbogens kapitler. Ordene er indtalt af amerikanske og engelske børn og unge. Derudover indeholder cd'en de ti unikke sange, der er skrevet specielt til First Boost med udgangspunkt i bogens emner og ordforråd. På cd'en findes sangene også i en instrumental version.

Fås som

 • CD

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

436,00 kr.

545,00 kr. inkl. moms

+-
First Boost - A
First Book A - My Book er elevernes første arbejdsbog. Bogen er inddelt i ni kapitler med en lang række varierede opgaver, der primært skal danne udgangspunkt for den mundtlige kommunikation. Der er selvstændige opgaver, samarbejdsopgaver og fælles opgaver, der skal løses i klassen. Opgaverne kræver ingen skrive- og læsefærdigheder. Der lægges vægt på læring gennem mundtlighed med fokus på et konkret og virkelighedsnært emneindhold.   Arbejdet med My Book er kun tiltænkt en lille del af undervisningen i 1. klasse. I den tilhørende digitale udgave af elevbogen, i-bogen, findes ti unikke sange skrevet specielt til First Boost med tilhørende dans og bevægelse. Derudover rummer i-bogen simple træningsopgaver og leg med ordforrådet fra bogens kapitler. I Teacher's Guide findes en side-for-side vejledning med input og idéer til samtlige lektioner. Her er en lang række oplæg til lege og aktiviteter samt ekstraopgaver til alle kapitler.   First Boost A og B dækker begynderundervisning i engelsk i 0.-2. klasse. I First Boost arbejdes der med en lang række oplæg til bevægelse, dans, leg, sang, sprogspil og elementer fra den fagdidaktiske metode Total Physical Response. Der lægges vægt på læring gennem mundtlighed med fokus på et konkret og virkelighedsnært emneindhold.  

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

78,00 kr.

97,50 kr. inkl. moms

+-

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies