Fandango Mini

Det nye dansksystem Fandango Mini til børnehaveklassen
Fandango Mini lægger sig op ad Fælles Mål 2014 til børnehaveklassen og bygges op omkring de tre søjler fiktionskompentence, sprogforståelse og afkodning.

Bogstavernes lyde
Målet med Fandangos læseundervisning er, at alle elever hurtigt bliver gode læsere. Igennem et 20 ugers struktureret forløb bliver eleverne hurtigt fortrolige med bogstavernes lyde og med at sætte lydene sammen til små ord. I bogstavlydbogen arbejder eleverne med de enkelte lyde og læser små læsetekster med lydrette og lydnære ord.

Billedbøger og medier
Kernen i grundbogen er moderne billedbøger, som findes i deres helhed på Fandango Minis i-bog. Gennem dialogisk oplæsning arbejdes der med udviklingen af elevernes sprogforståelse og deres fornemmelse for fiktion. Der perspektiveres løbende til elevernes egen verden. Opgaverne i arbejdsbogen støtter elevernes aktive læseindstilling gennem bl.a. børnestavning og tegning. I grundbogen inddrages også andre medier som film, kunst og computerspil.

Materialet består af

 • Grundbog
 • Arbejdsbog
 • Bogstavlydbog
 • Vejledning
 • Vejledning til Bogstavlydbog
 • i-bog
 • Bogstavkort med alfabetrim

 

Fakta

 • Antal materialer9
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

9 materialer

Fandango Mini. Bogstavlydbog i-bog
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 I bogstavlydbogen arbejder eleverne med bogstavernes lyde og læser små læsetekster med lydrette og lydnære ord. Den tilhørende vejledning guider underviseren igennem et 20 ugers struktureret forløb, som udgør grundlaget for arbejdet med bogstavlydbogen.

Fås som

 • i-bog

i-bog

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

212,00 kr./år

265,00 kr. inkl. moms

Fandango Mini. i-bog
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris Fandango Mini. i-bog er en i-bog plus. En i-bog er en digital udgave af den fysiske bog med ekstra digitale funktioner og resurser som fx oplæsning af tekst, billedbøger i deres fulde længde og pdf''er med evalueringsark. i-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog og giver mulighed for at støtte grundbog

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

490,00 kr./år

612,50 kr. inkl. moms

Fandango Mini. Vejledning
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 Fandango Mini Vejledning klæder underviseren på fagligt og pædagogisk til arbejdet med Fandango Mini Grundbog og Arbejdsbog. Kapitler om dialogisk undervisning, billedbøger, ordkendskab m.m. giver underviseren en nødvendig baggrundsviden, og

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

510,00 kr.

637,50 kr. inkl. moms

+-
Fandango Mini. Vejledning til Bogstavlydbog
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 Fandango Mini Vejledning til Bogstavlydbog guider underviseren igennem et 20 ugers struktureret forløb, som udgør grundlaget for arbejdet med Fandango Mini Bogstavlydbog. Med kapitler om fx lydmetode i begynderlæseundervisning, funktionel bogstavlydtilegnelse og

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

446,00 kr.

557,50 kr. inkl. moms

+-
Fandango Mini. Grundbog
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 Kernen i Fandango Mini. Grundbog er moderne billedbøger, som findes i deres helhed på Fandango Minis i-bog. Gennem dialogisk oplæsning afbejdes der med udviklingen af elevernes sprogforståelse og deres fornemmelse for fiktion. Der perspektiveres løbende til elevernes egen verden.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

180,00 kr.

225,00 kr. inkl. moms

+-
Fandango Mini. Bogstavlydbog
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 I Fandango Mini. Bogstavlydbog arbejder eleverne med bogstavernes lyde og læser små læsetekster med lydrette og lydnære ord. Den tilhørende vejledning guider underviseren igennem et 20 ugers struktureret forløb, som udgør grundlaget for arbejdet med bogstavlydbogen.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

65,00 kr.

81,25 kr. inkl. moms

+-
Fandango Mini. Arbejdsbog
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 Fandango Mini. Arbejdsbog knytter sig til Fandango Mini. Grundbog. Kernen i grundbogen er moderne billedbøger, som findes i deres helhed på Fandango Minis i-bog. Gennem dialogisk oplæsning arbejdes der med udviklingen af elevernes sprogforståelse og deres fornemmelse for fiktion

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

65,00 kr.

81,25 kr. inkl. moms

+-
Fandango. Bogstavkort med alfabetrim
Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 Fandango. Bogstavkort med alfabetrim er 29 kort til ophængning i klassen, der viser både det lille og det store bogstav. På hvert kort er et nyskrevet alfabetrim af Marianne Iben Hansen, der passer til det pågældende bogstav. Hvert kort er illustreret af Bo Odgård Iversen.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

422,00 kr.

527,50 kr. inkl. moms

+-
Fandango Mini - Handlingsbroen -Plakat
Plakaten Handlingsbroen hører til Fandango Mini. Tilbuddet om gratis plakater gælder kun for skoler og institutioner og forsendelsen pålægges et ekspeditionsgebyr.

Fås som

 • Plakater

Plakater

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

0,00 kr.

0,00 kr. inkl. moms

+-