Spring til hovedindhold
Fandango 7-9Fandango 7-9Fandango 7-9

Fandango 7-9

Fandango - Vinkler på dansk er fuld af spændende tekster til litteraturlæsningen. Glæd dig til sammen med dine elever at kaste jer over kompetenceområderne Læsning og Fortolkning gennem noveller, kortprosa og romaner af bl.a. Bent Haller, Louise Jensen, Dorthe Nors, Oscar K., Kim Fupz Aakeson, Jesper Wung-Sung, Sanne Munk Jensen, Mette Hegnhøj og Ronnie Andersen.

Under kompetenceområdet Kommunikation kan I arbejde med aktuelle mediefænomener som sociale medier, shitstorms, digitale fodspor og pressefoto. Og i den anden ende af tidsskalaen ser I gennem intertekstuelle links nærmere på Pontoppidan, H.C. Andersen og Det moderne gennembrud i læsningen af en Herman Bang-novelle.

Skriftlig fremstilling tilgodeses i særlige fokusafsnit i de enkelte kapitler. Her bliver eleverne skarpe på bl.a. argumenterende tekster som essay, klumme og debatindlæg.

Fandango 7-9 - Vinkler på dansk er systemet til danskundervisningen i udskolingen.
Her får du den bedste ungdomslitteratur, nye medier, litterære motiver, forfatterskabslæsning, intertekstualitet og periodelæsning. Det hele præsenteret i øjenhøjde med eleverne og deres verden.

Fandango 7-9
• Går i dybden med genrer, teksttyper og udtryksformer
• Integrerer læsedidaktik og litteraturdidaktik
• Sikrer, at alle elever er aktive i de faglige processer
• Evaluering med synopsis
• Bygger bro mellem litteraturarbejde og skriftlig fremstilling

Til systemet hører en læse/skriveguide (arbejdshæfte), hvor elevernes arbejde med grundbogens tekster stilladseres, og naturligvis udførlige lærervejledninger.

Med Fandangos i-bøger kan eleverne arbejde med systemet på pc og tablets. I i-bøgerne findes ekstra undervisningsforløb og alle læse/skriveguidens arbejdsark til download.
 

Fakta

  • Antal materialer12
  • Klassetrin7. klasse - 9. klasse