DanskSkud

En ny generation af elever er på vej ind på mellemtrinnet. En generation, hvor de fleste er vokset op med en iPad og de færreste helt uden sociale medier. De er vant til en billedbåret digital virkelighed i et højt tempo. Og det stiller nye krav. Både til elever og lærere.

DanskSkud er et dansksystem med rod i litteraturen og fokus på et moderne mediebillede. Det ruster eleverne til at tænke kritisk. Det nærer deres nysgerrighed. Og det inviterer dem til at inddrage deres egne oplevelser i mødet med tekster, film og billeder.

Systemet er fleksibelt. Det kan både være den røde tråd i undervisningen og bruges som en pluk-selv-ressource – fx i samspil med Gyldendals Danskportal. Lærervejledningen gør det enkelt at komme i gang med en tidssvarende, differentieret og levende danskundervisning. DanskSkud understøtter med andre ord dansklærerens vigtige arbejde med at danne eleverne på mellemtrinnet. Eleverne lærer at analysere indtryk, formulere udtryk og sætte aftryk på verden. De vokser fagligt og som mennesker. De lærer at sætte ord på livet.

Læs mere om DanskSkud

Fakta

  • Antal materialer28
  • Klassetrin3. klasse - 5. klasse