Spring til hovedindhold
Close-upClose-upClose-up

Close-up

Temaserie til engelsk i 8.-10. klasse

Close-up er en temaserie til overbygningen, der byder på en række relevante temaer. Eleverne præsenteres for centrale problemstillinger i de engelsktalende lande og får samtidig indblik i kultur- og samfundsforhold. Der er fokus på de kommunikative færdigheder, og bøgernes tekster og opgavetyper lægger op til analyse, perspektivering og debat.

Bredt og varieret tekstudbud
Close-up byder på romanuddrag, noveller, filmmanuskripter, blogs, interviews, digte, sange, nyhedsartikler og meget mere. Alle tekster er grundigt glosseret med engelske synonymer og ordforklaringer direkte på siderne.

Målrettet prøverne
Close-up inspirerer og støtter eleverne i forberedelsen af prøverne. Til det konkrete tema findes et opslag med nyttige tips til forberedelse af den mundtlige prøve og udarbejdelse af disposition.Teacher Resources indeholder kopiark, evalueringsskemaer og en række forslag til ressourcer, der kan få eleverne godt i gang med research til de selvvalgte emner. Størstedelen af kopiarkene er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver.

 

Fakta

  • Antal materialer16
  • Klassetrin8. klasse - 10. klasse