Cambridge English Readers

 

"Something for everyone... this series is well worth investing in."

IATEFL Issues (International Association of Teachers of English as a Foreign Language)

 

Autentisk læsning for 6.-10. klasse

Cambridge English Readers er en serie frilæsningsbøger skrevet specielt til unge, der lærer engelsk som fremmedsprog. Alle bøgerne er skrevet af britiske og amerikanske forfattere, og det er med til at give læseren en autentisk engelsk læseoplevelse.

 

Niveauinddelt

Bøgerne i Cambridge English Readers er inddelt i forskellige sværhedsgrader. Dette gør det enkelt for eleverne at finde en bog, der passer til deres individuelle læse- og forståelsesniveau, og det gør det muligt for læreren at målrette læsetræningen til den enkelte elevs behov.

 

Giver lyst til at læse

Cambridge English Readers er underholdende læsning med udgangspunkt i emner, der er specielt udvalgt med henblik på målgruppen. Variationen i både persongallerier og i indhold vil appellere til klassens forskellige interesser og motivere eleverne til at læse selvstændigt.

Serien dækker en bred vifte af forskellige genrer, og eleverne vil kunne vælge mellem f.eks. short stories, human interest, murder mystery, ghost story og romance.

 

Prisbelønnet serie

Flere af Cambridge English Readers bøgerhar vundet The Language Learner Literature Award. Denne pris uddeles hvert år af The Extensive Reading Foundation, en international organisation, hvis mål det er at fremme læring af sprog gennem læsning.

 

Bøger med lyd

Alle titler i serien er indtalt af native speakers, og findes på sitet readers.gyldendal.dk.

 

 

Fakta

 • Antal materialer16
 • Klassetrin6. klasse - 10. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

16 materialer

readers.gyldendal.dk
Readers.gyldendal.dk indeholder lydfilerne til titlerne i serien Cambridge English Readers. Lyden til de enkelte titler er opdelt, så de svarer til kapitlerne i bogen. Readers.gyldendal.dk er et godt supplement til bøgerne, og giver læseren en auditiv støtte, der gavner både forståelse og udtale. Alle titlerne er indtalt af native sp

Fås som

 • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

120,00 kr./år

150,00 kr. inkl. moms

A Tangled Web
Dan Combes er tidligere agent for det britiske MI6, men bor nu isoleret i de franske alper. Da nogle af hans tidligere kollegaer forsøger at myrde ham, beslutter han at vende tilbage til spionverdenen for at opklare, hvad der ligger bag mordforsøget. Dan opdager, at det muligvis hænger sammen med en gammel sag, som strækker sig helt fra Berlin til Centralamerika. Men i sin søgen fanges han i et net af løgne og bedrag.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
Emergency Murder
En fremtrædende kirurgs kone dør pludseligt på Mercy Hospitals skadestue. Dr. Maxine Cassidy har en fornemmelse af, at der er tale om mord, og hun beslutter sig for at undersøge sagen nærmere. Men da hun selv overlever et mordforsøg, må hun for alvor overveje, hvem af hendes venner og kollegaer, hun kan stole på.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
In the Shadow of the Mountain
For mange år siden døde journalisten Clare Newtons morfar under en bjergbestigning i Schweiz. Dengang blev hans lig ikke fundet, men nu er det dukket op i en gletsjer. Clare rejser til Zermatt i Schweiz for at hente sin morfar, men også fordi hun håber, at det vil blive en god historie til hendes avis. Mens Clare undersøger sin morfars liv og død i Zermatt, opdager hun familiehemmeligheder, der kommer til at påvirke hende både priv

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
Deadly Harvest
Jane Honeywell bliver forfremmet til drabschef i en lille by i England. Hun savner storbyen og overvejer, hvad der fik hende til at sige ja til dette job. Men kort efter hendes ankomst rystes det lille samfund af et frygteligt mord, og jo dybere Jane kommer i sin efterforskning, des flere hemmeligheder opdager hun i den ellers så idylliske lille by.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
Frozen Pizza and other slices of life
En samling af otte kortere hverdagshistorier fra nutidens England. Historierne omhandler livet som studerende, fodboldhooligans, britisk madkultur, immigration, livet på landet, storbyproblemer, medier og fritid. Historierne er skrevet med et strejf af humor og et England på vej ind i et nyt årtusinde.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
He Knows Too Much
Dick Sterling bliver efter 25 år fyret fra sit firma i Indien, da han prøver at afsløre omfattende svindel blandt de ansatte. Han flytter tilbage til England, hvor han ser sit liv og sin familie falde fra hinanden. Derfor vender han tilbage til Indien for at finde de egentlige grunde til sin afskedigelse for dermed at finde ro. Men efter en tid tvinges han til at vælge mellem kærlighed og hævn.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
The New Zealand File
Den engelske spion, Ian Munro, bliver sendt til New Zealand på en hemmelig mission. Men han føler hele tiden, der er nogen, der holder øje med ham. Så da hans kontakt i New Zealand dør i hans arme uden at sige andet end: "Important. Penguin. One-eyed penguin" hober spørgsmålene sig op. Hvem følger efter ham? Hvorfor er den kodede information værd at dræbe for? Og kan Munro knække koden og finde svarene?

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
A Puzzle for Logan
Ronnie Campbell er flygtet fra et fængsel i Skotland, og kort tid efter findes Morag Mackenzie myrdet. Det viser sig, at Morag syv år tidligere vidnede mod Ronnie i den retssag, der sendte ham i fængsel for mord. Men kriminalbetjent Logan fornemmer, at sagen ikke er så ligetil, som den ser ud til, så hun vender tilbage til det oprindelige gerningssted for at finde svar.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
How I Met Myself
Det er en iskold vinteraften i Budapest, og John Taylor er på vej hjem fra arbejde, da en mand løber ind i ham og vælter ham omkuld. Den fremmede vender sig for at sige undskyld, og John forbløffes over at se, at den fremmede ligner ham på en prik. Den mystiske dobbeltgænger skynder sig væk, men efterlader ingen spor i sneen. I løbet af det kommende år går det op for John, at dette møde ikke var tilfældigt, og at hans dobbeltgænger

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-