Cambridge English Readers

 

"Something for everyone... this series is well worth investing in."

IATEFL Issues (International Association of Teachers of English as a Foreign Language)

 

Autentisk læsning for 6.-10. klasse

Cambridge English Readers er en serie frilæsningsbøger skrevet specielt til unge, der lærer engelsk som fremmedsprog. Alle bøgerne er skrevet af britiske og amerikanske forfattere, og det er med til at give læseren en autentisk engelsk læseoplevelse.

 

Niveauinddelt

Bøgerne i Cambridge English Readers er inddelt i forskellige sværhedsgrader. Dette gør det enkelt for eleverne at finde en bog, der passer til deres individuelle læse- og forståelsesniveau, og det gør det muligt for læreren at målrette læsetræningen til den enkelte elevs behov.

 

Giver lyst til at læse

Cambridge English Readers er underholdende læsning med udgangspunkt i emner, der er specielt udvalgt med henblik på målgruppen. Variationen i både persongallerier og i indhold vil appellere til klassens forskellige interesser og motivere eleverne til at læse selvstændigt.

Serien dækker en bred vifte af forskellige genrer, og eleverne vil kunne vælge mellem f.eks. short stories, human interest, murder mystery, ghost story og romance.

 

Prisbelønnet serie

Flere af Cambridge English Readers bøgerhar vundet The Language Learner Literature Award. Denne pris uddeles hvert år af The Extensive Reading Foundation, en international organisation, hvis mål det er at fremme læring af sprog gennem læsning.

 

Bøger med lyd

Alle titler i serien er indtalt af native speakers, og findes på sitet readers.gyldendal.dk.

 

 

Fakta

 • Antal materialer16
 • Klassetrin6. klasse - 10. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

16 materialer

readers.gyldendal.dk
Readers.gyldendal.dk indeholder lydfilerne til titlerne i serien Cambridge English Readers. Lyden til de enkelte titler er opdelt, så de svarer til kapitlerne i bogen. Readers.gyldendal.dk er et godt supplement til bøgerne, og giver læseren en auditiv støtte, der gavner både forståelse og udtale. Alle titlerne er indtalt af native sp

Fås som

 • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

120,00 kr./år

150,00 kr. inkl. moms

Circle Games
Med udgangspunkt i temaet 'cirkler', udspiller disse korte historier sig i England, USA og Singapore. Man kan bl.a. læse om en ung arkæologistuderende, der finder en mystisk sølvskive med overraskende egenskaber, og den livsbekræftende historie om et sygt barn, der reddes af en tri-shaw kører. Denne samling af fem cirkel-historier fremkalder både smil og eftertanke.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
Jojo's Story
Jojo leger i marken, da soldater kommer og dræber alle i hans landsby. Ved hjælp af bl.a. den britiske journalist, Chris, prøver han at komme sig over tabet af sin familie og sine venner. Jojo begiver sig ud på en rejse, der fører ham igennem hans krigshærgede land og frem mod både selverkendelse og en beslutning, der vil ændre hans liv for altid.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
The New Zealand File
Den engelske spion, Ian Munro, bliver sendt til New Zealand på en hemmelig mission. Men han føler hele tiden, der er nogen, der holder øje med ham. Så da hans kontakt i New Zealand dør i hans arme uden at sige andet end: "Important. Penguin. One-eyed penguin" hober spørgsmålene sig op. Hvem følger efter ham? Hvorfor er den kodede information værd at dræbe for? Og kan Munro knække koden og finde svarene?

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
A Puzzle for Logan
Ronnie Campbell er flygtet fra et fængsel i Skotland, og kort tid efter findes Morag Mackenzie myrdet. Det viser sig, at Morag syv år tidligere vidnede mod Ronnie i den retssag, der sendte ham i fængsel for mord. Men kriminalbetjent Logan fornemmer, at sagen ikke er så ligetil, som den ser ud til, så hun vender tilbage til det oprindelige gerningssted for at finde svar.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
How I Met Myself
Det er en iskold vinteraften i Budapest, og John Taylor er på vej hjem fra arbejde, da en mand løber ind i ham og vælter ham omkuld. Den fremmede vender sig for at sige undskyld, og John forbløffes over at se, at den fremmede ligner ham på en prik. Den mystiske dobbeltgænger skynder sig væk, men efterlader ingen spor i sneen. I løbet af det kommende år går det op for John, at dette møde ikke var tilfældigt, og at hans dobbeltgænger

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
Wild Country
Tess og Grant er guider i et trekkingfirma, der arrangerer ture til Frankrig, og de to bryder sig slet ikke om hinanden. Tess er en kunstner og en drømmer, og hendes far ejer trekkingfirmaet. Grant er erfaren, effektiv og vidende - og så elsker han at få Tess til at fremstå tåbelig og klodset. En fælles trekkingtur drukner meget hurtigt i regn og utilfredse kunder, og for Tess kan situationen umuligt blive værre ...

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
High Life, Low Life
En glohed julidag bliver privatdetektiv Nathan Marley hyret af en hjemløs kvinde, der gerne vil finde sin søn. Sideløbende bliver han inddraget i en rig, excentrisk enkes verden. Dette er en historie om jalousi, adskillelse og mord. Den rigeste og den fattigste del af New Yorks befolkning bringes sammen i denne klassiske detektivhistorie.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
Love in the Lakes
På en ferie i Lake District med sin tjekkede, jet-skiende storbykæreste, Nick, møder Laura den lokale dyrlæge Robert. Robert bryder sig mildest talt ikke om Laura og Nick. Omstændighederne gør dog, at Laura og Robert lærer hinanden bedre at kende, og Laura opdager, hvorfor Robert har sine forbehold. Ved feriens slutning skal Laura træffe et vanskeligt valg.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-
The Amsterdam Connection
Journalisten Kate Jensen bliver dybt chokeret, da hendes ven og tidligere boss, Max, findes myrdet i Amsterdam. Hun rejser dertil for at finde sin vens morder og begynder at stille spørgsmål i den fodboldklub, Max var medejer af. Det viser sig dog, at der er nogen, der vil gøre meget for, at Kate ikke får sine svar, og hun finder ud af, at fodbold kan være en farlig sport.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

86,00 kr.

107,50 kr. inkl. moms

+-