Cambridge English Readers

 

"Something for everyone... this series is well worth investing in."

IATEFL Issues (International Association of Teachers of English as a Foreign Language)

 

Autentisk læsning for 6.-10. klasse

Cambridge English Readers er en serie frilæsningsbøger skrevet specielt til unge, der lærer engelsk som fremmedsprog. Alle bøgerne er skrevet af britiske og amerikanske forfattere, og det er med til at give læseren en autentisk engelsk læseoplevelse.

 

Niveauinddelt

Bøgerne i Cambridge English Readers er inddelt i forskellige sværhedsgrader. Dette gør det enkelt for eleverne at finde en bog, der passer til deres individuelle læse- og forståelsesniveau, og det gør det muligt for læreren at målrette læsetræningen til den enkelte elevs behov.

 

Giver lyst til at læse

Cambridge English Readers er underholdende læsning med udgangspunkt i emner, der er specielt udvalgt med henblik på målgruppen. Variationen i både persongallerier og i indhold vil appellere til klassens forskellige interesser og motivere eleverne til at læse selvstændigt.

Serien dækker en bred vifte af forskellige genrer, og eleverne vil kunne vælge mellem f.eks. short stories, human interest, murder mystery, ghost story og romance.

 

Prisbelønnet serie

Flere af Cambridge English Readers bøgerhar vundet The Language Learner Literature Award. Denne pris uddeles hvert år af The Extensive Reading Foundation, en international organisation, hvis mål det er at fremme læring af sprog gennem læsning.

 

Bøger med lyd

Alle titler i serien er indtalt af native speakers, og findes på sitet readers.gyldendal.dk.

 

 

Fakta

  • Antal materialer16
  • Klassetrin6. klasse - 10. klasse