Spring til hovedindhold
Allez hop ! 7Allez hop ! 7Allez hop ! 7

Allez hop ! 7

Allez hop ! Fristende nyt fransksystem. Kommunikativt og kreativt
Systemet er udviklet efter de nyeste kommunikative principper. Eleven opbygger ordforråd og træner talehandlinger - kort og godt: eleven lærer at klare sig på fransk i enkle, dagligdags situationer. Det sproglige arbejde er baseret på meget varierede øvelser og kreative mundtlige og skriftlige aktiviteter.

Tematisk og spækket med fakta
Systemet integrerer det sprogligt kreative med temaer og fakta om Frankrig og franske kultur- og samfundsforhold.Tekstbogen og Elevens bog med aktiviteter - begge i farver - har spraglede og muntre illustrationer, som underbygger temaer og fakta.

Fyldt med lyd - og skrift!
Elev- og lærercd'erne indeholder et væld af lyttestof, bl.a. lytteøvelser og bogens tekster.

Systemet tilbyder det "sproglige bad", som er den første forudsætning for sprogtilegnelsen. Der lægges også op til seriøst arbejde med det skriftlige. Lækkert og overskueligt - med indlæringsmål og test. Elevbogens oversigt i begyndelsen af hvert kapitel giver både elever og lærer en bevidsthed om, hvad der arbejdes med i hvert afsnit, og hvilke indlæringsmål, man bevæger sig hen imod.

I lærerens bog er der fire løbende evalueringstest. Den omfattende lærervejledning med kopiark giver en god håndsrækning til læreren, også den mindre erfarne.

www.allezhop.gyldendal.dk
Hjemmesiden tilbyder en masse ekstra aktiviteter med billeder og lyd, bl.a. interaktive øvelser. Allez hop 7 til syvende klasse er første del af Gyldendals nye fransksystem.

Fakta

  • Antal materialer4
  • Klassetrin7. klasse