Allez hop ! 7

Allez hop ! Fristende nyt fransksystem. Kommunikativt og kreativt
Systemet er udviklet efter de nyeste kommunikative principper. Eleven opbygger ordforråd og træner talehandlinger - kort og godt: eleven lærer at klare sig på fransk i enkle, dagligdags situationer. Det sproglige arbejde er baseret på meget varierede øvelser og kreative mundtlige og skriftlige aktiviteter.

Tematisk og spækket med fakta
Systemet integrerer det sprogligt kreative med temaer og fakta om Frankrig og franske kultur- og samfundsforhold.Tekstbogen og Elevens bog med aktiviteter - begge i farver - har spraglede og muntre illustrationer, som underbygger temaer og fakta.

Fyldt med lyd - og skrift!
Elev- og lærercd'erne indeholder et væld af lyttestof, bl.a. lytteøvelser og bogens tekster.

Systemet tilbyder det "sproglige bad", som er den første forudsætning for sprogtilegnelsen. Der lægges også op til seriøst arbejde med det skriftlige. Lækkert og overskueligt - med indlæringsmål og test. Elevbogens oversigt i begyndelsen af hvert kapitel giver både elever og lærer en bevidsthed om, hvad der arbejdes med i hvert afsnit, og hvilke indlæringsmål, man bevæger sig hen imod.

I lærerens bog er der fire løbende evalueringstest. Den omfattende lærervejledning med kopiark giver en god håndsrækning til læreren, også den mindre erfarne.

www.allezhop.gyldendal.dk
Hjemmesiden tilbyder en masse ekstra aktiviteter med billeder og lyd, bl.a. interaktive øvelser. Allez hop 7 til syvende klasse er første del af Gyldendals nye fransksystem.

Fakta

 • Antal materialer5
 • Klassetrin7. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

5 materialer

Allez hop ! 7 i-bog
Allez hop ! 7 i-bog er en i-bog basis, dvs. en digital kopi af den fysiske bog, hvor eleverne kan høre den indtalte lyd ved at trykke på cd-logoet. Allez hop ! 7 i-bog erstatter elev-cd’erne. i- bogen kan også bruges fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

143,00 kr./år

178,75 kr. inkl. moms

Allez hop ! 7
På hjemmesiden findes: Liens INTERNET - udvalgte links til internettet, hvis indhold kan supplere kapitlerne i tekstbogen. Liens PLUS - en ekstra Lien-opgave til hvert kapitel inkl. lærervejledning og facit. Activités - to interaktive opgaver til hvert kapitel i tekstbogen. Endvidere finder man også Elevfacit til download på hjemmesiden.

Fås som

 • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

315,00 kr./år

393,75 kr. inkl. moms

Allez hop ! 7
Allez hop ! 7 er et komplet begyndersystem til fransk i 7. klasse er kommunikativt og kreativt er fyldt med fransk lyd, der hjælper eleverne med at få en god udtale og en korrekt intonation sætter eleverne i stand til hurtigt at forstå og tale fransk i enkle, dagligdags situationer giver eleverne muligh

Fås som

 • Bog
 • CD

Bog

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

873,00 kr.

1.091,25 kr. inkl. moms

+-
Allez hop ! 7
Allez hop ! 7 er et komplet begyndersystem til fransk i 7. klasse er kommunikativt og kreativt er fyldt med fransk lyd, der hjælper eleverne med at få en god udtale og en korrekt intonation sætter eleverne i stand til hurtigt at forstå og tale fransk i enkle, dagligdags situationer giver elev

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

197,00 kr.

246,25 kr. inkl. moms

+-
Allez hop ! 7
Allez hop ! 7 er et komplet begyndersystem til fransk i 7. klasse er kommunikativt og kreativt er fyldt med fransk lyd, der hjælper eleverne med at få en god udtale og en korrekt intonation sætter eleverne i stand til hurtigt at forstå og tale fransk i enkle dagligdagssituationer

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

149,00 kr.

186,25 kr. inkl. moms

+-