Abracadabra

Trylleformularen til engelsk

Engelsk med ambitioner
Abracadabra er et engelsksystem for 3.-7. klasse, som sætter eleverne i stand til hurtigt at forstå og tale engelsk. Teksterne er nøje udvalgt og kan bruges på mange niveauer. I opgaverne arbejdes der med indholdet af teksterne, ordforråd og grammatisk forståelse. Abracadabra gør det nemt at differentiere.

Fokus på kultur- og samfundsforhold
I Abracadabra møder eleverne kultur- og samfundsforhold i den engelsktalende verden. Systemet tager udgangspunkt i Storbritannien, men hvert klassetrin behandler desuden et særligt engelsktalende område grundigt, fx New York eller Australien.

Inspirerende og autentisk
I Abracadabra sker sprogindlæringen på mange planer. De autentiske tekster giver eleverne et levende indtryk af den engelske verden og det engelske sprog. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne og skaber et engelsk univers.

Masser af musisk-kreative aktiviteter
Abracadabra er fyldt med tekster, der lægger op til kreative aktiviteter: rim og remser, sange, tegneserier, spil, bageopskrifter, krydsogtværsopgaver og et oplæg til et teaterstykke. I Teacher's Book er der mange kopiark med varierede opgaver, der udfordrer elevernes forskellige intelligenser.

Fakta

  • Antal materialer14
  • Underserier5
  • Klassetrin3. klasse - 7. klasse

Underserier