Hvad er teknologiforståelse?

Teknologiforståelse handler om at forstå og mestre den digitale virkelighed. Men den kommer ikke af sig selv. Det er vigtigere end nogensinde, at vi allerede i folkeskolen giver eleverne kompetencerne til at tackle teknologiernes muligheder og udfordringer. Derfor har vi skabt en ny fagportal, der kan hjælpe dig med at klæde dine elever på til fremtiden.

På fagportalen til teknologiforståelse kan du gratis prøve kræfter med designorienterede undervisningsforløb, hvor teknologierne bruges, hvor de giver mening. Du finder forløb til både indskoling, mellemtrin og udskoling.

Løs virkelige udfordringer

Portalens forløb tager afsæt i virkelige udfordringer, som motiverer og engagerer eleverne til at finde og skabe løsninger med teknologi. På den måde bruges teknologien, hvor det giver mening.

Få fingrene i teknologien

Niveaudelte teknologiopgaver med progression giver eleverne kompetencer i udbredte teknologier. De opnår teknologisk handleevne, så de kan undersøge og skabe med teknologi.

Vignet Logbog Teknoforståelse

Logbog – et vigtigt værktøj

Eleverne dokumenterer løbende deres proces i den integrerede logbog. Logbogen understøtter designprocessen ved at give let og enkelt overblik over arbejdet, struktureret i designfaserne.

Hold dig opdateret med Gyldendals nyhedsbrev

Få nyheder fra Gyldendal Uddannelse direkte i indbakken