Lærestreger logo

Velkommen til Lærestreger

Lærestreger er korte webinarer med faglige indspark, pædagogiske perspektiver og inspiration gennem interviews med fageksperter og dygtige praktikere. Så kig med, når vi sender live eller præcis, når det passer dig! På denne side finder du nemlig både webinarer, du kan tilmelde dig og se i den nærmeste fremtid, og webinarer som allerede er afholdt, men som er værd at gemme på. Det er gratis at deltage – det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig, og så modtager du et link til webinaret på den aktuelle dag. De afholdte webinarer finder du altid nederst her på siden.

God fornøjelse!

 

Multikulturel litteratur

14. april

Multikulturel litteratur med Nadia Mansour

Hvad er multikulturel litteratur, og hvordan man det helt praktisk griber an? Hvilke tekster og forfattere kan man inddrage, hvor finder man dem, og hvordan kan undervisning i multikulturel litteratur tage sig ud?
SoMe og børn

15. april

SoMe og børn med Katrine Pedersen

Hør hvordan du bedst taler med dine elever om brugen af SoME, og bliv klædt på til bedre til at kunne forstå, den verden dine elever befinder sig i, når de logger ud af skolen og ind på de sociale medier.
Spil i undervisningen

20. april

Spil i undervisningen med Mette Wichman

Få inspiration til, hvordan du selv kan inddrage spil i din undervisning og få baggrunden for, hvorfor det helt klart er en god idé at gøre det.
Teknologiforståelse

22. april

Teknologiforståelse med Johannes Fibiger

Hvad kan og bør faget teknologiforståelse fokusere på? Hvis du er skræmt af både fagligheden og fagsproget, får også et par gode råd til, hvordan du selv kommer i gang med at undervise i teknologiforståelse.
Mindfulness i undervisningen

27. april

Mindfulness i undervisningen med Ulrich Kirk

Hvorfor arbejde med mindfulness i skolen? Hvad kan det, og hvordan griber man det an? Hør ekspertens bud, og bliv klædt på til at selv at arbejde med mindfulness i skolen.
Stress og angst blandt unge

6. maj

Stress og angst blandt unge med Camilla Skovgaard

Hvad kan du som lærer kan gøre, når du møder unge med stress og angst, som er udløst af det præstationsræs, som de møder i skolen og på sociale medier? Lyt med og få gode råd og vejledning.
Undersøgende litteraturundervisning

18. maj

Undersøgende litteraturundervisning med Ayoe Henkel og Thomas Illum Hansen

Hvad er undersøgende litteraturundervisning? Hvordan adskiller det sig fra det, som vi allerede gør, og hvad gør du, hvis du gerne vil i gang med at arbejde undersøgende i din litteraturundervisning?
Filosofi i skolen, webinar
Filosofi i skolen

Filosofi i skolen med Anni Nielsen og Caroline Schaffalitzky de Muckadell

Følg med i en spændende samtale, der fokuserer på, hvad eleverne får ud af at filosofere, og som kommer med tips og tricks til, hvordan du bedst kan inddrage filosofi i din egen undervisning.
Skoleindretning, Lærestreger, oplæg
Skoleindretning

Skoleindretning med Valinka Suenson og Kasper Kjeldgaard Stoltz

Følg med i en spændende samtale, fokuseret omkring skoleindretning generelt, og få undervejs tips og tricks til indretningen af dit eget klasseværelse og læringsrum.
 
Demokrati i skolen

Demokrati i skolen med Martin Johansen

Hør hvorfor det er så vigtigt at inddrage eleverne i deres egen skole, og få ideer til, hvordan du selv bliver bedre til at inddrage eleverne i hverdagen.
Kreativitet

Kreativitet i skolen

Hvad er kreativitet? Hvordan vi kan arbejde med det skolen? Og hvordan vi kan bruge det i alle fag og på alle alderstrin? Lyt med, når eksperten indvier os i viden om kreativitet.