Bøger til vuggestuer, børnehaver og SFO'er

katalog vugge

BØGER TIL VUGGESTUER OG BØRNEHAVER

katalog sfo

BØGER TIL SFO, FRITIDS- OG KLUBTILBUD

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION TIL AT FÅ OPBYGGET DIN BOGSAMLING?

 

Vi har lavet tre videoer i samarbejde med nogle af de dygtigste eksperter inden for litteratur til vuggestuer, børnehaver og SFO’er. 

Find inspiration til bøger til vuggestuer

Find inspiration til bøger til børnehaver

Find inspiration til bøger til SFO’er

DEL INSPIRATION 

Bogsamlinger i daginstitutioner, SFO, fritids- og klubtilbud 

HVORFOR LAVE BOGSAMLINGER I DAGINSTITUTIONER, SFO, FRITIDS- OG KLUBTILBUD? 

Fordi I kan være med til at understøtte og stimulere børns adgang og lyst til litteratur ved at gøre bøger synlige og let tilgængelige. Målet er, at børn får gode erfaringer med litteratur fra en tidlig alder. Det giver gode betingelser for at stimulere og styrke læseglæden lige nu, og når de bliver større børn.

HVILKE BØGER SKAL I VÆLGE? 

Vi har lavet et vuggestue- og børnehavekatalog og et SFO-katalog, hvor vi har samlet vores bedste børne- og ungdomsbøger, så I nemt kan få et overblik over, hvad der findes, og hvad en stor ny bogsamling kan indeholde. Katalogerne finder I her på siden, og I kan også udfylde den bogliste, som I også finder på siden, og derefter sende/maile den til os.

HVOR FINDER DU MERE INFORMATION? 

 Du kan læse meget mere om BOGglad-puljen her.

HENT BESTILLINGSLISTE 

Du kan også hente bestillingsliste med samtlige bøger fra katalogerne: Hent bestillingsliste i pdf eller Hent bestillingsliste i word.

Vi håber, I finder inspiration i vores kataloger, og I er velkommen til at kontakte os på information@gyldendal.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i forhold til bogsamlinger i daginstitutioner, SFO, fritids- og klubtilbud.

Vi udsender løbende inspiration og nyheder om børnelitteratur, så tøv heller ikke med at skrive dig op til vores nyhedsbrev på gu.dk.

Vil du følge med i nyheder fra Gyldendal og få muligheden for at vinde et gavekort til køb af bøger til en værdi af 500 kr. hver måned?

Så klik her