Hero image
Fysik

Fysik i gymnasiet

Vores materialer i fysik understøtter fagets identitet som omhandler menneskers forsøg på at udvikle generelle beskrivelser, tolkninger, forklaringer og modeller af fænomener og processer i natur og teknik. Vi tilbyder en mangfoldighed af såvel digitale som traditionelle undervisningsmaterialer til faget.
 • Gymnasium

  En verden af fysik A kigger udad mod verden

  18. august 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Den populære serie En verden af fysik er komplet, nu hvor En verden af fysik A er udkommet. Her fortæller forfatter til alle tre bøger, Kasper Grosman Michelsen, om, hvad der gør serien unik, og hvorfor det er godt, at eleverne kan se, at fysikken også bliver brugt i den virkelige verden.
 • Gymnasium

  ”Det er en fysikbog, du kan give dine elever i hånden, og så kan de læse den selv”

  07. maj 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Grundlæggende fysik A – HTX ligger i forlængelse af B-bogen til HTX. At bogen er en fortsættelse, ses både i opbygning, tilgang, formidling og i og ved at første kapitel i den nye bog hedder kapitel 11.
 • Gymnasium

  En grundforløbsbog kan spare forberedelsestid

  02. november 2018 · af Maja Plesner

  Det er på sin vis blevet mere krævende at planlægge grundforløbet i naturvidenskab, fordi tiden er så knap, og man derfor skal være ekstra omhyggelig med at prioritere det stof, eleverne skal gennemgå. Derfor kan en grundforløbsbog være en tidsbesparende håndsrækning.
 • Gymnasium

  Kom godt i gang med din digitale undervisning

  18. april 2017 · af Maja Plesner

  En succesfuld implementering af digitale undervisningsmidler er ofte en forudsætning for, at de bliver brugt optimalt. Derfor giver det rigtig god mening at tage imod Gyldendals gratis portal-kurser.