Læsehulen image

LÆSEHULEN: ET NYT VIDEOMAGASIN OM BØRNE- OG UNGDOMSLITTERATUR

I hver episode af Læsehulen introducerer vært Anne Lind en håndfuld spændende nye børne- og ungdomsbøger samtidig med, at hun får besøg af læseglade gæster og forfattere, der har en masse på hjertet.

Kig med, og lad dig inspirere til nyheder til jeres lokale PLC.

Katrine Marie Guldager thumbnail

Katrine Marie Guldager

Hør Katrine fortælle om Ignora, som er en selvstændig pige, der på mange måder har banet vejen for det nye børnesyn vi ser i litteraturen i dag.

Kathrine Pachniuk

Kathrine Pachniuk

Sommerferien står for døren, men hvad skal du tage med at læse? Litterær børnekonsulent Kathrine Pachniuk giver sit bud.

Laesehulen Nor

Læsehulen med @norogfarlaeser

Læsehulen gæstes af Nor fra Instagramprofilen @norogfarlaeser som fortæller om 'Wimpy Kid', læselyst, 'GRO' og giver gode læsetips!

Læsehulen Andreas Boeskov

Andreas Boeskov

I dette afsnit af Læsehulen taler Anne med forfatter Andreas Boeskov om bl.a. fantasy og hans debutbog 'De glemte vogtere'.
Marianne Iben Hansen Læsehulen

Marianne Iben Hansen

Danmarks ukronede rimdronning, Marianne Iben Hansen, gæster Læsehulen og fortæller om, hvordan sprog kan være sjovt. 
Jesper Wung-Sung Læsehulen

Jesper Wung-Sung

Jesper Wung-Sung er gæst i Læsehulen og fortæller om sin nye ungdomsbog 'Det år sjæle slår smut' om drengen Jonathan. 
Adam O. Læsehulen

Adam O.

Hvor kommer gode fortællinger fra? Det får man svaret på i Adam O.'s nye bog GRO, der udkommer d. 3. marts. I den anledning er Adam i studiet.
Sofie Lindquist Læsehulen

Sofie Lindquist

Influencer og mor, Sofie Lindquist, er i anledningen af sin nye bog om hunden Bluey i studiet for at tale om Blueys geniale univers. 
Kasper Hoff Læsehulen

Kasper Hoff

Forfatter Kasper Hoff gæster Læsehulen og fortæller om de første to bind i serien Jagten på sandheden. Hør ham fortælle om inspirationen bag.
Læselyst Læsehulen

Læselyst

Få tips til at skabe læselyst og inspiration til sjove læselege, når forfatterne Dorthe Rise og Ulla-Maria Michaelsen gæster Læsehulen.