• Artikel

  Karina Mammen: ”Nænsom Nødværge® gør forandringer i pleje- og omsorgssektoren mulige”

  16. september 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Mangeårig indehaver af og underviser i Nænsom Nødværge®, Karina Mammen, har skrevet en bog om metoden, der hjælper med at forebygge og håndtere vold på arbejdspladsen. Vi har talt med hende om at give slip på sit hjertebarn og dele det med verden.
 • Gymnasium

  Nyheder til dit fag

  31. august 2020 ·

  Tag et kig i vores nyeste katalog, hvor du kan få et samlet overblik over nogle af vores centrale udgivelser
 • Artikel

  Diskuterer I også den aktuelle dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'?

  18. august 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Vi har udarbejdet tre gratis opgaver til TV2s dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden', som I kan tage fat på i SOSU-undervisningen. Dokumentaren har sendt chokbølger gennem ældreplejen – og landet i det hele taget.
 • Gymnasium

  En verden af fysik A kigger udad mod verden

  18. august 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Den populære serie En verden af fysik er komplet, nu hvor En verden af fysik A er udkommet. Her fortæller forfatter til alle tre bøger, Kasper Grosman Michelsen, om, hvad der gør serien unik, og hvorfor det er godt, at eleverne kan se, at fysikken også bliver brugt i den virkelige verden.
 • Gymnasium

  ”Det er en fysikbog, du kan give dine elever i hånden, og så kan de læse den selv”

  07. maj 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Grundlæggende fysik A – HTX ligger i forlængelse af B-bogen til HTX. At bogen er en fortsættelse, ses både i opbygning, tilgang, formidling og i og ved at første kapitel i den nye bog hedder kapitel 11.
 • Gymnasium

  Identitet, sport og samfundsfaglige teorier behandles i nyhed til tysk

  30. april 2020 · Ida Weis Jacobsen

  En ny bog til tysk, Wer bin ich? – Sport und Identität, forsøger at besvare spørgsmålet om identitet ud fra tekster om og interviews med kendte sportsudøvere og unge mennesker, der har sport som en identitetsskabende rolle i deres hverdag. Vi har talt med bogens to forfattere, Kirsten Krehan og Kirsten Stammerjohann om baggrunden for bogen.
 • Grundskole

  Rundt om ordet - et undervisningsmateriale til sprogligt udfordrede elever

  16. april 2020 · Signe Wischmann, Elisabeth Arnbak og Anna Steenberg Gellert

  Rundt om ordet henvender sig til elever med sproglige udfordringer, der har behov for støtte til ordtilegnelse og udvikling af læseforståelse. Materialet hjælper eleverne til at forstå ukendte ord i tekster, de møder i skolen.
 • Grundskole

  Ordnøglen - et undervisningsmateriale til sprogligt udfordrede elever

  16. april 2020 · Elisabeth Arnbak, Signe Wischmann og Anna Steenberg Gellert

  Ordnøglen henvender sig til elever med sproglige udfordringer, der har behov for støtte til ordtilegnelse og udvikling af læseforståelse. Materialet hjælper eleverne til at forstå ukendte ord i tekster, de møder i skolen.
 • Gymnasium

  Hemmeligheden bag den populære bog til videnskabsteori

  02. april 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Basal videnskabsteori har siden 2018, hvor bogen udkom, været must-have for gymnasieelever, der skal til at tage livtag med det komplicerede fag. Men hvad er hemmeligheden bag bogens succes? I denne artikel taler Fagsnak med bogens medforfatter Christoffer Boserup om, hvad han mener er bogens største styrker.
 • Grundskole

  Forfatter Louise Scheele Elling: ”Jeg vil hjælpe elever med at tage magten over deres sprog og nervøsitet”

  30. marts 2020 · Julie Sørensen

  Forfatter Louise Scheele Elling ser et behov for, at elever lærer at holde en god tale og være gode lyttere. Hun har en passion for talens kunst og ønsker at hjælpe lærere til at give deres elever de rette værktøjer til at befinde sig godt i en mundtlig situation.