• Gymnasium

  ”Det er en fysikbog, du kan give dine elever i hånden, og så kan de læse den selv”

  07. maj 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Grundlæggende fysik A – HTX ligger i forlængelse af B-bogen til HTX. At bogen er en fortsættelse, ses både i opbygning, tilgang, formidling og i og ved at første kapitel i den nye bog hedder kapitel 11.
 • Gymnasium

  Nyheder til dit fag

  05. maj 2020 ·

  Tag et kig i vores nyeste katalog, hvor du kan få et samlet overblik over nogle af vores centrale udgivelser
 • Gymnasium

  Identitet, sport og samfundsfaglige teorier behandles i nyhed til tysk

  30. april 2020 · Ida Weis Jacobsen

  En ny bog til tysk, Wer bin ich? – Sport und Identität, forsøger at besvare spørgsmålet om identitet ud fra tekster om og interviews med kendte sportsudøvere og unge mennesker, der har sport som en identitetsskabende rolle i deres hverdag. Vi har talt med bogens to forfattere, Kirsten Krehan og Kirsten Stammerjohann om baggrunden for bogen.
 • Grundskole

  Rundt om ordet - et undervisningsmateriale til sprogligt udfordrede elever

  16. april 2020 · Signe Wischmann, Elisabeth Arnbak og Anna Steenberg Gellert

  Rundt om ordet henvender sig til elever med sproglige udfordringer, der har behov for støtte til ordtilegnelse og udvikling af læseforståelse. Materialet hjælper eleverne til at forstå ukendte ord i tekster, de møder i skolen.
 • Grundskole

  Ordnøglen - et undervisningsmateriale til sprogligt udfordrede elever

  16. april 2020 · Elisabeth Arnbak, Signe Wischmann og Anna Steenberg Gellert

  Ordnøglen henvender sig til elever med sproglige udfordringer, der har behov for støtte til ordtilegnelse og udvikling af læseforståelse. Materialet hjælper eleverne til at forstå ukendte ord i tekster, de møder i skolen.
 • Gymnasium

  Hemmeligheden bag den populære bog til videnskabsteori

  02. april 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Basal videnskabsteori har siden 2018, hvor bogen udkom, været must-have for gymnasieelever, der skal til at tage livtag med det komplicerede fag. Men hvad er hemmeligheden bag bogens succes? I denne artikel taler Fagsnak med bogens medforfatter Christoffer Boserup om, hvad han mener er bogens største styrker.
 • Grundskole

  Forfatter Louise Scheele Elling: ”Jeg vil hjælpe elever med at tage magten over deres sprog og nervøsitet”

  30. marts 2020 · Julie Sørensen

  Forfatter Louise Scheele Elling ser et behov for, at elever lærer at holde en god tale og være gode lyttere. Hun har en passion for talens kunst og ønsker at hjælpe lærere til at give deres elever de rette værktøjer til at befinde sig godt i en mundtlig situation.
 • Gymnasium

  Sproget er på spil i ny AP-bog

  25. februar 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Der er altid noget på spil, når vi arbejder med sprog. Det ønsker den nye bog til AP, Sprog på spil, at gøre eleverne bevidste om. Vi har talt med bogens tre forfattere om bogen.
 • Gymnasium

  ”Bogen forsøger at vise, at det, der sker i USA lige nu, ikke er så forskelligt fra det, der sker i Danmark.”

  06. februar 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Amerikanerne er på mange måder et fascinerende og kontrastfyldt folk. Inden valget i 2020, står landet i en brydningstid med Trump, fake news og #MeToo, der trækker fronterne hårdt op. Den særlige tid er indfanget i 2. udgaven af 'Being American'.
 • Grundskole

  Formand for Danmarks Billedkunstlærere: ”Billedkunstens Dag giver sammenhængskraft”

  29. januar 2020 ·

  Billedkunstlærer Lykke Andersen står ikke kun for Billedkunstens Dag på Holbergskolen. Hun har også været en afgørende ildsjæl for Inspirationskataloget, der skal inspirere andre lærere til at afholde Billedkunstens Dag på deres skole. Hun peger på dagen som en måde at skabe sammenhængskraft på.