Spring til hovedindhold

LæsLøs

 Læsløs.dk er et stort online bibliotek til hele skoleforløbet.
Læsløs.dk består af en gratispakke, en grundpakke med letlæsningsbøger og et antal bogpakker med billedbøger, ungdomsbøger og bøger til tweens. Bogpakkerne skal tilkøbes separat.

Grundpakken består af i alt ca. 200 bøger: et rigt udvalg af de kendte og populære Dingoserier og en række fagbøger fra De små fagbøger og Første fakta. De fleste bøger er til indskolingen og mellemtrinnet, så for at tilgodese udskolingen anbefales det, at man tilkøber bogpakker med ungdomsbøger. Der er interaktive opgaver til alle bøger i grundpakken, og der er mulighed for at få læst enkeltord eller en hel side højt ved hjælp af syntetisk tale.
·        
Gratis prøvelogin
Skoler og andre institutioner kan få en gratis, uforpligtende prøveperiode på en måned for Læsløs.dk - Klik her

Skoleabonnement
Prisen er pr. år pr. skole.

Kommunerabat
Der er mulighed for yderligere rabat, hvis der centralt indgås en fællesaftale for skolerne i en kommune. For nærmere information kontakt Rikke Deleuran, tlf. 3375 5712 eller mail gurd@gyldendal.dk.
Uni-login
Vi giver adgang til vores online-undervisningsmaterialer via Uni-login. Når du har købt materialet, skal du og dine elever bruge jeres brugernavn og adgangskode fra Skolekom. Uni-login har supporttelefon: 89 37 65 00 på hverdage ml. 8.00 og 20.00.
 

Fakta

  • Klassetrin1. klasse - 9. klasse