Kend Kemien

Solidt fundament til kemi

Systematisk og tematisk forløb
Kend Kemien 1 og 2 dækker kernestoffet på hhv. C- og B-niveau og indeholder supplerende stof for både det almene og det tekniske gymnasium. Bøgerne veksler mellem systematiske og tematiske undervisningsforløb.

Perspektiverer og giver overblik
Hvert kapitel indleder med at perspektivere emnet og giver forslag til hjemmeforsøg og elevaktiverende opgaver. Alle kapitler slutter med et overblik over de væsentligste begreber og sammenhænge i kapitlet samt opgaver og forslag til projekter.

Eksperimenter og forsøg
I Kend Kemien har det eksperimentelle arbejde høj prioritet. Materialet motiverer eleverne til kemi gennem eksperimenter, efterbehandling og efterfølgende diskussioner. I den tilhørende kopimappe er der forsøgsbeskrivelserne. Eksperimenterne omfatter både standardudstyr og apparatur i mikroskala.

Oplæg til elevforedrag
Kend Kemien indeholder også tekster, der uddyber enkelte emner, som kan danne udgangspunkt for elevforedrag og differentieret undervisning. På www.kendkemien.gyldendal.dk er der opgaver, animationer, links og data.

Fakta

 • Antal materialer6
 • KlassetrinA-niveau - C-niveau
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

6 materialer

Kend Kemien 2
Kend Kemien 2, 2. udgave, med tilhørende website og forsøgsbeskrivelser, er blevet omstruktureret og udvidet i forhold til førsteudgaven. Kernestoffet er rykket frem og præsenteres umiddelbart efter en kort introduktion til emnet for det enkelte kapitel. Bogen er skrevet til kemiundervisningen på B-niveau i de gymnasiale uddannelser. Bogen er også relevant for de studerende på en videregående

Fås som

 • Bog
 • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

356,00 kr.

445,00 kr. inkl. moms

+-
Kend Kemien 1
Kend Kemien 1, 2. udgave dækker sammen med tilhørende vejledninger til eksperimenter de krav til kernestof og supplerende stof, som læreplanerne stiller til gymnasiets C-niveau i kemi (stx og htx). Mht. stofmængdeberegninger og redoxreaktioner dækker bogen også B-niveau. I Kend kemien 1, 2. udgave er der sket en gennemgribende opdatering af indhold og struktur. De væsentligste ændringer i forhold til førs

Fås som

 • Bog
 • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

305,00 kr.

381,25 kr. inkl. moms

+-
Kend kemien 3 - Eksperimenter
Kend Kemien 3 - Eksperimenter indeholder både vejledninger til eksperimenter, der er skrevet til elever eller studerende og vejledninger til demonstrationseksperimenter, der henvender sig til lærerne. Kend Kemien 3 - Eksperimenter downloades som pdf-filer fra www.kendkemien.gyldendal.dk .

Fås som

 • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

720,00 kr.

900,00 kr. inkl. moms

Kend kemien 2 - Eksperimenter
Kend Kemien 2 - Eksperimenter indeholder både vejledninger til eksperimenter, der er skrevet til elever eller studerende og vejledninger til demonstrationseksperimenter, der henvender sig til lærerne. Kend Kemien 2 - Eksperimenter downloades som pdf-filer fra www.kendkemien.gyldendal.dk .

Fås som

 • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

720,00 kr.

900,00 kr. inkl. moms

Kend kemien 1 - Eksperimenter
Kend Kemien 1 - Eksperimenter indeholder både vejledninger til eksperimenter, der er skrevet til elever eller studerende og vejledninger til demonstrationseksperimenter, der henvender sig til lærerne. Kend Kemien 1 - Eksperimenter downloades som pdf-filer fra www.kendkemien.gyldendal.dk .

Fås som

 • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

720,00 kr.

900,00 kr. inkl. moms

Kend Kemien 3
Kend Kemien 3 henvender sig til kemiundervisning på A-niveau i stx og htx. Sammen med Kend Kemien 1 og Kend Kemien 2 dækker bøgerne kernestoffet og gennemgår mange emner til supplerende stof. Ligesom i de to foregående bind veksles der mellem systematiske og tematiske forløb. Bogen imødekommer de forskellige krav til undervisning i studieretningsfag og i valgfag, id

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

356,00 kr.

445,00 kr. inkl. moms

+-