Gyldendals gymnasiale grammatikker. Spansk

La Gramática er en udførlig spansk grammatik, der kan anvendes efter gennemgangen af at spansk begyndersystem.

Bogen har et omfattende eksempelmateriale og grundige forklaringer til alle problemstillinger. Den grammatiske terminologi er hovedsagelig latin. Den er nem at finde rundt i og kan også bruges til selvstudium.

La Gramática er en omfangsrig grammatik, der medtager alt relevant stof for de gymnasiale uddannelser og lidt til, så den også kan anvendes på begynderniveau på de videregående uddannelser.

Der er knyttet et øvehæfte med facithæfte til.

Fakta

  • Antal materialer3
  • KlassetrinA-niveau - B-niveau
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

3 materialer

La Gramática, øvebog
Øvebogen knytter sig til La Gramática og er inddelt i afsnit svarende til den. Den indeholder en lang række varierede opgaver til indøvelse af de grammatiske hovedregler, der erfaringsmæssigt volder flest problemer for danske elever. Foruden traditionelle opgaver er der medtaget en del kreative opgaver, inspireret af den suggestopædiske metode. Den kan bruges til klasseundervisning, different

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

111,00 kr.

138,75 kr. inkl. moms

+-
La Gramática, facit til øvebog
Hæftet bringer løsninger og forslag til løsninger til de fleste opgaver i øvebogen. Da alle opgaver er fortløbende nummereret, er facithæftet nemt at bruge.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

75,00 kr.

93,75 kr. inkl. moms

+-
La Gramática
Bogen er en udførlig basisgrammatik, der henvender sig til begge gymnasiale niveauer samt til begynderniveau på de videregående uddannelser. Det omfattende eksempelmateriale og de grundige forklaringer gør endvidere La Gramática velegnet til selvstudium. La Gramática rummer mange mundrette, moderne spanske eksempler, der alle er oversat til dansk. Eksemplerne følger umidd

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

333,00 kr.

416,25 kr. inkl. moms

+-