Gyldendals gymnasiale grammatikker. Fransk

La Grammaire er en udførlig fransk grammatik for gymnasiet og tilsvarende niveauer. Den bygger på det kontrastive princip og har et omfattende og righoldigt eksempelmateriale med brugbare, modene franske sætninger.

Bogen er inddelt i to niveauer, hvilket gør den egnet til franskundervisning på alle gymnasiale niveauer og giver god mulighed for undervisningsdifferentiering. Niveauerne er tydeligt markeret med en baggrundsfarve.

Til La Grammaire hører to øvebøger, der svarer til grammatikkens niveauopdeling.

Der er facithæfter til begge øvebøger.

Fakta

  • Antal materialer4
  • KlassetrinA-niveau - B-niveau
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

4 materialer

La Grammaire
Øvebog 2 er inddelt i afsnit svarende til afsnittene i La Grammaire. Hvert afsnit indeholder opgaver til indøvelse af hovedreglerne for den franske grammatik især på områder, der erfaringsmæssigt volder vanskeligheder for danske elever. Nogle af øvebogens opgaver er udformet som små tekststykker om Frankrig og franske forhold. Bogen er gennemillustreret. Kan bruges i fo

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

106,00 kr.

132,50 kr. inkl. moms

+-
La Grammaire
Bogen er en omfattende fransk grammatik for gymnasiet og tilsvarende niveauer. La grammaire er med en baggrundsfarve inddelt i to niveauer - svarende til gymnasiets obligatoriske niveau og højniveau. La Grammaire bygger på det kontrastive princip og har et righoldigt, nutidigt eksempelmateriale. Indeholder omfattende stikordsregister.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

349,00 kr.

436,25 kr. inkl. moms

+-
La Grammaire
I facithæfte til øvebog 2 er der ikke løsningsforlslag til opgaver med individuelle svar. I mange tilfælde vil der være flere svarmuligheder til en opgave; facithæftet angiver her generelt kun ét løsningsforslag.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

75,00 kr.

93,75 kr. inkl. moms

+-
La Grammaire
Øvebog 1 er inddelt i afsnit svarende til afsnittene i La Grammaire. Hvert afsnit indeholder opgaver til indøvelse af hovedreglerne for den franske grammatik især på områder, der erfaringsmæssigt volder vanskeligheder for danske elever. Nogle af øvebogens opgaver er udformet som små tekststykker om Frankrig og franske forhold. Bogen er gennemillustreret. Kan bruges i forb

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

106,00 kr.

132,50 kr. inkl. moms

+-