Forløb i dansk

Serien Forløb i dansk er en ny måde at tænke undervisningsmateriale på. Bøgerne består af en kombination af faglige tekster, der introducerer det faglige stofområde, som forløbet fokuserer på, og primærtekster, som i undervisningen gøres til genstand for analyse med brug af det introducerede faglige begrebsapparat. Lærersitet forløb-i-dansk.gyldendal.dk er underviserens ressourcerum. Hvert forløb er beskrevet i en forløbsoversigt, der modul for modul udfolder intentionerne med den enkelte undervisningssekvens og etablerer et samlet overblik over hele forløbet. Det centrale på laerersitet er layoutede PowerPoint-præsentationer, der indeholder et færdigt forslag til, hvordan underviseren kan afvikle det enkelte modul. Udgivelserne i serien kan anvendes uafhængigt af hinanden, men seriens første udgivelse "Fortællingens spejl – Grundforløb i dansk" starter, hvor grundskolen slipper, og senere udgivelser ligger i naturlig forlængelse heraf.

Fakta

  • Antal materialer2
  • KlassetrinA-niveau
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Det moderne gennembrud #MeToo
Websitet tilknyttet bogen Det moderne gennembrud #MeToo indeholder en række didaktiserede PowerPoints til læreren, som er klar til brug i undervisningen. Disse udgør tilsammen et bud på et færdigt forløb, som strækker sig over 13 moduler. Forløbet tilpasses efter behov. Herudover er der også en moduloversigt og elevrettet quiz. Lærermaterialet findes på websitet i forløb-i-dansk.gyldendal.dk.

Fås som

  • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

720,00 kr.

900,00 kr. inkl. moms

Fortællingens spejl
OM WEBSITET: Websitet sælges som skoleadgang og tilgås på adressen: forløb-i-dansk.gyldendal.dk. Til læreren er der PowerPoints med færdigtilrettelagte undervisningsforløb modul for modul, der indeholder et væld af inspirerende opgaveaktiviteter inden for både det analytiske, kreative og produktive danskfaglige arbejde. Der er tilrettela

Fås som

  • Website

Website

Pris pr. skole

Pris pr. skole

720,00 kr.

900,00 kr. inkl. moms