Ficción Española

Ficción Española er en serie spanske fiktionsbøger. Hver titel omfatter tre komponenter: bog, kassettebånd eller cd og lærerens bog med gloser, noter, brugsanvisning og aktivitetsark med arbejdsopgaver (til fri kopiering).

Teksterne er skrevet direkte til serien af spanske og latinamerikanske forfattere. Historierne foregår i spansktalende miljøer og lægger op til diskussion om aktuelle såvel som historiske emner og psykologiske problemstillinger. Samtidig er historierne elementært spændende og underholdende.

Bøgerne kan læses som tekster i klassen eller bruges til ekstensiv læsning. Selve bøgerne adskiller sig fra traditionelle undervisningsbøger ved at være udformet som paperbacks til lystbetonet læsning. De indeholder ikke didaktisk materiale, som i stedet findes i Lærerens bog. Herved får læseren en følelse af at have læst en "rigtig" bog på spansk med den motivation, det indebærer. Bøgerne er illustreret med s/h tegninger til støtte forforståelsen.

Der findes 3 niveauer:
Niveau 1 forudsætter 1 - 1 1/2 års spansk
Niveau 2 forudsætter 1 1/2 - 2 års spansk
Niveau 3 forudsætter 2 - 2 1/2 års spansk.

Fakta

  • Antal materialer2
  • KlassetrinA-niveau - B-niveau
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Moros en la costa. Lærerens bog/E-bog
Moros en la costa. Lærerens bog. Ficción Española. Niveau 1. Indeholder baggrundsstof om illegal immigration fra Nordafrika til Spanien. Desuden aktivitetsark, pædagogiske anvisninger og gloser. Kopiret for den købende skole.

Fås som

  • e-bog

e-bog

Pris pr. skole

Pris pr. skole

217,00 kr.

271,25 kr. inkl. moms

Moros en la costa
Den 11. årige Lucas får en dag øje på en mørklødet og tilsyneladende skræmt dreng, som skjuler sig i et gammelt hus. Lucas får sin storebror med ud til huset, hvor de møder den illegale immigrant Alí fra Marokko. Han har været på en livsfarlig rejse. Mødet bliver af stor betydning for drengene og deres familier. Moros en la costa er en Niveau 1-bog i serien Ficción Española

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

129,00 kr.

161,25 kr. inkl. moms

+-