Carte blanche

Carte blanche til fransk

"Bare vi havde haft de muligheder fra starten" (Gymnasieskolen)

Dækker flere niveauer
Carte blanche er et inspirerende fransksystem til både begynder- og fortsætterniveau. Alle tekster giver indblik i leveforhold i den fransktalende kultur. Info-bokse perspektiverer tekstens temaer.

Fokus på talesprog
Carte blanche fokuserer på talesprog og giver med sine mange mundtlige aktiviteter, fx dialoger og rollespil, mulighed for at bruge det franske sprog lige fra begyndelsen. Systemet benytter sig systematisk af elevernes kendskab fra andre sprog til at genkende betydninger gennem transparente ord.

Differentierende
Carte blanche indeholder et væld af øvelser i forskellig sværhedsgrad, som træner evnen til at forstå talt fransk og giver input til at producere sprog. Grundbogen har elevcd med alle lytteøvelser og teksterne til de ti første kapitler. Der er et separat øvehæfte og en grammatikbog, som også kan bruges efter det første år.

www.carteblanche.gyldendal.dk
Hjemmesiden har links til relevante sites, facitliste til opgavebog, tematisk ordforråd og quiz om Frankrig. En betalingsdel indeholder et væld af varierede interaktive øvelser med lyd til alle kapitler  i alt ca. 170 øvelser med arbejde til ca. 50 timer.

Fakta

  • Antal materialer4
  • KlassetrinA-niveau - B-niveau
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

4 materialer

Carte blanche
Den separate elev-cd indeholder tekster til kap. 1-10 og lytteøvelser til kap. 11-30 i grundbogen og er beregnet til opsupplering til brug for tidligere oplag af grundbogen. (I det nyeste oplag leveres elev-cd'en indsat i bogen inkluderet i prisen)

Fås som

  • CD

CD

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
Carte blanche - grundbog
Begyndersystemet er udviklet til franskundervisningen i Danmark. Det lægger vægt på sprogets kommunikative aspekter uden at svigte opbygningen af kursisternes bevidsthed om den sproglige korrekthed. Den rigt illustrerede grundbog indeholder varierede tekster om mennesker, kultur og samfundsforhold i Frankrig og den fransktalende verden. Der er mange forslag til kreative aktiviteter, som skal

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

420,00 kr.

525,00 kr. inkl. moms

+-
Carte blanche grammatik
Bogen behandler alle de almindelige grammatiske emner og indeholder mange skemaer, der hjælper især begyndere til bedre at forstå grammatikkens former og systemer. Til hvert emne er der en kort forklarende tekst belyst af franske eksempler oversat til dansk. Da det er hensigten, at bogen skal kunne følge kursisten ud over begynderfasen, behandles både helt elementære opstillinger og lidt mere avancerede forklarin

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

198,00 kr.

247,50 kr. inkl. moms

+-
Carte blanche øvebog
Engangsbog med en lang række skriftlige grammatik- og ordforrådsøvelser, der understøtter og udbygger grundbogens aktiviteter. Endvidere er der samtale- og læseøvelser samt oversættelsesopgaver. Øvebogen er opbygget i 30 afsnit svarende til grundbogens kapitler. Efter hvert femte afsnit kommer et repetitionsstykke, så brugerne kan se, om det netop indlærte sidder fast. Øvelserne træner ny grammatik og nyt ordforr

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

123,00 kr.

153,75 kr. inkl. moms

+-