FGU

Her kan du gøre brug af vores messetilbud, eller tilmelde dig aktuelle, gratis webinarer. Du har også mulighed for at dykke ned i læremidlerne til din undervisning eller finde inspiration til din egen faglige udvikling. 

Tilbud

Vi har udvalgt 3 materialer, som du kan få 25 % rabat på i anledning af Læringsfestival Online 2021. Rabatten gælder til og med den 4. marts 2021.
Screening FGU

Screening FGU

Pris pr. stk.

35,00 kr.

26,25 kr.

32,81 kr. inkl. moms

Samfundsfag FGU (i-bog)

Samfundsfag FGU (i-bog)

Pris pr. stk.

Fra 34,00 kr.

25,50 kr.

31,88 kr. inkl. moms

Dansk FGU (i-bog)

Dansk FGU (i-bog)

Pris pr. stk.

Fra 44,00 kr.

33,00 kr.

41,25 kr. inkl. moms

Book en introduktion

Jonas Allenberg HansenSalgskonsulent Jonas Allenberg HansenEr Gyldendals iBøger til FGU nye for dig, eller vil du gerne sikre dig, at du og dine kolleger får nok ud af iBøgerne? Så kan du booke en gennemgang af FGU-produkterne på din skole.

Her kommer vi ind på adgange for lærere og elever. og intro til de forskellige funktioner i iBøgerne. Vi gennemgår Forløbsbyggeren og de gratis iForløb. 

Har I andre spørgsmål eller behov, skræddersyer vi naturligvis webinaret, så det passer til jer.

6 gode råd til din online undervisning

ArtikelVi har taget en snak om onlineundervisning med professor i læring og digitale medier ved Københavns Universitet, Helle Mathiasen.

Hun kommer med seks gode råd til lærere, der skal tackle en helt anderledes undervisningssituation.

Ifølge Helle Mathiasen, professor i læring og digitale medier på Institut for Naturfagenes Didaktik på Københavns Universitet, er kommunikation omdrejningspunkt for al læring – onlineundervisning eller ej. Men når du skal undervise digitalt, får kommunikationen nye vilkår.

Ud fra vores snak med Helle Mathiasen har vi samlet seks gode råd til dig, der skal stå for onlineundervisning på ethvert uddannelsesniveau.
Skriv til Lars

Har du ideer til nye læremidler?

Vi leder efter lærere der vil være med til at forme fremtidens udgivelser og fag - enten som fagkonsulenter eller forfattere. Så har du en god idé, eller mangler du materiale til et bestemt fag/tema, eller har du kommentarer til vores eksisterende læremidler, så skriv til mig og lade os tage en uforpligtende snak.

Jeg håber at høre fra dig.

Lars Schmidt Møller, redaktør