Danskuddannelserne

Her kan du gøre brug af vores messetilbud, eller tilmelde dig aktuelle, gratis webinarer. Du har også mulighed for at dykke ned i læremidlerne til din undervisning eller finde inspiration til din egen faglige udvikling. 

  

Messetilbud:

Fakta og FiktionDu kan få 25 % rabat på Fakta&Fiktion i anledning af Læringsfestival Online 2021. Rabatten gælder til og med den 12. marts 2021.

Frilæsning for voksne

Fakta&Fiktion-serien består af 15 fagbøger og fiktionstekster i fire sværhedsgrader og er særligt velegnet til undervisning i dansk sprog, samfund og kultur. 

På dette nye site er alle bøger, indtalinger og selvrettende glose- og læseopgaver samlet på et sted. Perfekt til bl.a onlineundervisning og selvstudie. 

Inspiration til din undervisning

Hvad har vi egentlig lært af den virtuelle undervisning under nedlukningen? Måske at man godt kan lave en god digital undervisning, men at det kan kræve lidt mere af lærerne (og kursisterne). Og måske også, at den virtuelle undervisning er kommet for at blive.

Er du en af dem, der især tænker det sidste, skulle du tage et blik på artiklerne herunder.

Online undervisning

6 gode råd til din online undervisning

Vi har taget en snak om onlineundervisning med professor i læring og digitale medier ved Københavns Universitet, Helle Mathiasen. Hun kommer med seks gode råd til lærere, der skal tackle en helt anderledes undervisningssituation.
Digital pakke DU3

Nye digitale produkter til DU3

Find vores kendte grundbøger til Danskuddannelse 3 som nye og moderne iBøger.

Tilsammen dækker iBøgerne stoffet på DU3, og de er naturligvis ideelle til onlineundervisning. 

Skriv til Lars

Har du ideer til nye læremidler?

Vi leder efter lærere der vil være med til at forme fremtidens udgivelser og fag - enten som fagkonsulenter eller forfattere. Så har du en god idé, eller mangler du materiale til et bestemt fag/tema, eller har du kommentarer til vores eksisterende læremidler, så skriv til mig og lade os tage en uforpligtende snak.

Jeg håber at høre fra dig.

Lars Schmidt Møller, redaktør