AVU / FVU

Her kan du gøre brug af vores messetilbud, eller tilmelde dig aktuelle, gratis webinarer. Du har også mulighed for at dykke ned i læremidlerne til din undervisning eller finde inspiration til din egen faglige udvikling. 

  

Messetilbud på 3 udvalgte iBøger:

Vi har udvalgt 3 iBøger, som du kan få 25 % rabat på i anledning af Læringsfestival Online 2021. Rabatten gælder til og med den 12. marts 2021.
Talking Grammar

Talking Grammar

Pris pr. stk.

164,00 kr.

205,00 kr. inkl. moms

+-
Skriveøvelser til dansk

Skriveøvelser til dansk

Pris pr. stk.

140,00 kr.

175,00 kr. inkl. moms

+-
Lær dansk med tv-serier

Lær dansk med tv-serier

Pris pr. stk.

150,00 kr.

187,50 kr. inkl. moms

+-
Skriv til Lars

Har du ideer til nye læremidler?

Vi leder efter lærere der vil være med til at forme fremtidens udgivelser og fag - enten som fagkonsulenter eller forfattere. Så har du en god idé, eller mangler du materiale til et bestemt fag/tema, eller har du kommentarer til vores eksisterende læremidler, så skriv til mig og lade os tage en uforpligtende snak.

Jeg håber at høre fra dig.

Lars Schmidt Møller, redaktør

Har dine kursister brug for lidt ekstra hjælp?

Du kender og bruger forhåbentlig allerede mange af vores grundbøger, men måske kender du ikke disse to iBøger. De er begge rigtig gode til kursister, som har brug for ekstra hjælp og støtte – især i den digitale undervisning under nedlukningen.

Vi har åbnet for dem, så alle kan bruge dem gratis frem til sommerferien.
Læs mere, skriv mere
Har du ordblinde kursister? Denne iBog er opgavebaseret, og forstærker læse- og skriveevnen. Kapitlerne veksler mellem tekstlæsning, forståelsesopgaver, kommenteringsopgaver, interaktive øvelser, grammatiske oversigter og skriveøvelser. 

Opgavesættene er bygget op om meget forskellige temaer for at tilgodese forskellige interesser i den mangfoldige kursistgruppe.
Matematik
Har du kursister med specifikke matematikvanskeligheder? I iBogen får du adgang til øvelser, lege og opgaver, som bl.a. berører  grundlæggende talforståelse, de fire regnearter og ligninger.

En del af øvelserne er interaktive, som både kan bruges i den daglige undervisning og i kursisternes selvstændige arbejde i timen eller derhjemme.
Sproglig matematik
I Sproglig matematik er der forskellige øvelser med fokus på ordforråd, udtale, sætningsopbygning m.m. i en matematisk sammenhæng.

iBogen kan bruges i matematikundervisningen, men giver også eleverne og kursisterne mulighed for selv at arbejde videre med øvelserne hjemme. Den er desuden velegnet til tværfagligt samarbejde mellem matematik og dansk som andetsprog.