SKAB DET NYE MED GYLDENDAL

På Skab det nye samler vi inspiration til dig, der vil arbejde kreativt og skabende med dine elever. Du vil kunne finde hele undervisningsforløb, fagmaterialer og mere løse ideer til fagene billedkunst, håndværk og design, madkundskab og musik. 

 

Oplev og lær om moderne kunst!

Kunstportalen åbner for, at eleverne kan fordybe sig i kunsten. Men det giver altid den største oplevelse at stå foran et kunstværk og mærke på egen krop, hvad det sætter i gang. Brug derfor gerne Kunstportalen inden dit besøg på Louisiana eller som opfølgning i klassen efter et besøg

Skal I afholde BiIledkunstens dag? 

Læs interviewet med en af foregangskvinderne for dagen, formand for de københavnske billedkunstlærere Lykke Andersen

Andre portaler:

Håndværk og design

Her kan man skrive noget spændende om forløbet....

Skab din egen sang

Her kan man skrive noget spændende om forløbet....

Sæt madspil på skemaet

Her kan der stå noget spændende om forløbet.....

Teknologiforståelse

Teknologiforståelse handler om at forstå og mestre den digitale virkelighed. Men den kommer ikke af sig selv. Det er vigtigere end nogensinde, at vi allerede i folkeskolen giver eleverne kompetencerne til at tackle teknologiernes muligheder og udfordringer.

På fagportalen til teknologiforståelse kan du gratis prøve kræfter med designorienterede undervisningsforløb, hvor teknologierne bruges, hvor de giver mening. Du finder forløb til både indskoling, mellemtrin og udskoling.