Inspiration til billedkunstens dag!


På Gyldendals fagportal til billedkunst kan du lige nu prøve vores forløb "Sig det med emojis" helt gratis. forløbet henvender sig til 1-8 klasse og kan bruges til billedkunstens dag.
 

Inspirations- katalog

Danmarks billedkunstlærere og kompetencecenter for børn, unge og billedkunst har igen i år samlet et inspirationskatalog med mange flere idéer til dagen.

BILLEDKUNSTENS DAG

Billedkunstlærer Lykke Andersen har været en afgørende ildsjæl for Inspirationskataloget, der skal inspirere andre lærere til at afholde Billedkunstens Dag på deres skole. Hun peger på dagen som en måde at skabe sammenhængskraft på.

OPLEV OG LÆR OM MODERNE KUNST

Kunstportalen er skabt i et samarbejde mellem Louisiana Museum of Modern Art og Gyldendal. Kunstportalen giver mulighed for at gå på opdagelse i Louisianas samling med værker fra både modernismen og fra vores egen tid.

Billedkunst - et fag i skolen

denne bog inspirerer studerende, lærere og pædagoger i skolen til at skabe de bedste betingelser for billedkunst, så eleverne oplever glæde og nysgerrighed ved at udtrykke sig visuelt og eksperimenterende gennem billedsprog og billedarbejde.

GRATIS PLAKAT

Her kan du downloade en gratis plakat til dit klasseværelse