Læringsfestival online 2021

Velkommen hos Gyldendal!

Mød Gyldendal på Læringsfestival online

Vi glæder os til at møde dig og dine kolleger den 1. - 4. marts til Læringsfestival Online. Her på siden kan du løbende blive opdateret om vores aktiviteter: Gratis oplæg, den spændende virtuelle stand, konkurrencer, plakater m.m. Scroll ned og kig!

Mandag den 1. marts 11.00-11.30

Undersøgende matematik

Bliv introduceret til MATLAB systemet – et system til indskoling og mellemtrin med fokus på undersøgende matematik. Mød forfatterne Ole Freil og Heidi Kristiansen, som også præsenterer konkrete eksempler på systemets undersøgende tilgang til matematikundervisningen.

Mandag den 1. marts 15.00-16.00

Digitale teknologier

Mød Marianne Riis, lektor og ph.d. fra Center for Skole og Læring på Professionshøjskolen Absalon. Hvad er der er sket med den digitale undervisning i EUD under corona-nedlukningen. Hvad har vi lært?

Tirsdag den 2. marts 13.30-14.00

Undersøgende litteraturundervisning

Mød Ayoe Henkel, lektor i dansk med særligt fokus på børnelitteratur og litteraturundervisning på VIA University College og Thomas Illum Hansen, forskningschef ved University College Lillebælt til en snak om undersøgende litteraturundervisning og hvad du gør, hvis du gerne vil i gang.

Tirsdag den 2. marts 15.00-16.00

Teknologiforståelse

Hør Johannes Fibiger i en samtale med Louise Scheele Elling om, hvad faget teknologiforståelse kan eller bør fokusere på. Og få et par gode råd til, hvordan du selv kommer i gang med at undervise i teknologiforståelse.

Onsdag den 3. marts 15.00-16.00

Gyldendal Booktalk

Få inspiration til alt det nye, som bliver udgivet nu og i foråret hos Gyldendal Børne- & ungdomsbøger samt Gyldendal Uddannelse. Det hele foregår i en skøn blanding af præsentation af bøger og besøg af aktuelle forfattere, som læser op og fortæller om tilblivelsen af deres udgivelser.

Torsdag den 4. marts 11.00-11.30

Nyt dansksystem til mellemtrinnet

Mød Sabine Birch Larsen, Erica Price Stjernø og Natasha Brink Lorenz til en samtale om det nye dansksystem, DanskSkud,. Hør bl.a. forfatterne fortælle om, hvordan DanskSkud styrker elevernes nysgerrighed, fantasi og samarbejde og bringer dem ind i autentiske og stilladserede produktionssituationer.

Andre gratis oplæg

Mød ph.d. Bodil Nielsen og lektor Joy Lieberkind og hør om grundbøger til dansk i læreruddannelsen arrangeret af Hans Reitzels Forlag. Og Gyldendals Børn & Unge byder også på en række spændende oplæg om børnelitteratur. Se hele programmet her >

Gyldendal Uddannelse plakater

Gratis plakater

Se det store udvalg af plakater til alle fag. Under Læringsfestival Online 2021 den 1. - 4. marts bestiller skoler og institutioner plakater fragtfrit.