MATERIALER, DER STØTTER MANGE FORSKELLIGE FORMER FOR LÆRING

Hos Gyldendal finder du en lang række læremidler, der understøtter en bred vifte af læringssituationer. Udover de klassiske grundbøger kan du også finde andre materialer såsom iBøger, der fx indeholder lydfiler, opgaver og quizzer. Derudover har vi en række andre digitale produkter og læringsspil, der fungerer som perfekt supplement til din undervisning.

Læringsspil

CARE BY FOOD

Et dialogspil om, hvordan man hjælper småtspisende syge og ældre med at overkomme deres barrierer for at få den rette ernæring. Spillerne får overblik over værktøjer, handlemuligheder og faglige problemstillinger, som kan ændre fokus på ernæringsindsatsen.

DEN SIDSTE TID

Et simulationslæringsspil, som sætter fokus på de etiske dilemmaer, som opstår i palliative forløb. I spillet følger man en række borgere i terminale forløb og skal træffe beslutninger for de sundhedsprofessionelle omkring dem.
 

QUESTIO - QUIZSPØRGSMÅL

Spørgsmålskort til Questio indeholder 400 kort og der er sæt til anatomi og fysiologi, farmakologi, psykiatri, sygdomslære og sygepleje

QUESTIO - FAGLIGT QUIZSPIL

Questio er et brætspil, hvor 2-4 deltagere på skift svarer på faglige quizspørgsmål. Undervejs kan
man trække chancekort, som kan ændre spillets gang. Ideen er at understøtte en sjovere og mere
dynamisk indlæring.

Videosites

HIGHLIGHT

Highlight er et efektivt redskab til de sundhedsfaglige uddannelsers pensum som video. Videoerne forklarer alle de vigtigste pointer på en anden måde, hvor det visuelle kan understøtte forståelsen. Highlight er et perfekt supplement til undervisning og lærebøger.

SOSUPLAY

SosuPlay er en ny og dynamisk platform med professionelt producerede videoer, som du kan bruge i din undervisning på SOSU-uddannelserne. Videoerne på SosuPlay forklarer teorier og fagbegreber på en let og  forståelig måde, og er tænkt som et supplement til din undervisning.

Grundbøger & opgavebøger

 Vi udgiver en lang række grundbøger og opgavebøger, der alle er skrevet udfra fagets læreplaner. Stoffet er gennemarbejdet og didaktiseret, så vi støtter op om den bedst, mulige undervisning. Vores opgavebøger lægger sig op ad grundbogens indhold, og er til eleverne som fx gerne vil træne fagudtryk. Du kan også finde de fleste af vores bøger som iBøger, som er en digital udgave af bogen. De er fx suppleret med lydfile, opgaver og egen notesbog.

Apps

PRAKTISKE FÆRDIGHEDER

App’en kan bruges som opslagsværk i praksis og som undervisningsmateriale. Den indeholder ca. 130
beskrivelser af fremgangsmåden ved almindelige sygeplejeopgaver, anvendelse af sygeplejefaglige målingsredskaber samt brug af hjælpemidler.
 

SYGEPLEJEORDBOG

Hvad betyder fx hæmoptyse? Ellermeche? Med denne app kan du nemt og hurtigt finde svaret. App’en er alfabetisk opbygget, og der er avanceret fritekstsøgning i ca. 4000 opslagsord. Under de enkelte opslag er der links til pædagogiske illustrationer og andre relevanteopslag.