Fås som

Bog

Pris pr. stk.

131,00 kr.

163,75 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

131,00 kr.

163,75 kr. inkl. moms

Voll schön

In Berlin anfangen

Rasmus Therkildsen

VOLL SCHÖN er en tysk temabog, der portrætterer Berlin som en international, moderne storby, hvor mennesker kan udleve deres drømme. Bogen er oplagt som en faglig guidebog op til en studietur til Berlin. Den kan desuden være grundlag for et temaforløb om byen.

VOLL SCHÖN består af kapitlerne ESSEN, AUFNEHMEN, GRÜNDEN og FEIERN, som kan læses samlet eller selvstændigt. Teksterne er en blanding af portrætter, reportager og interviews i forskellig længde og sværhedsgrad, og alle tekster danner udgangspunkt for varierede opgaver, som styrker elevernes kommunikative kompetencer, og som har fokus på tekstforståelse, produktion og informationssøgning.

Bogen henvender sig til tyskundervisning på B- og A-niveau på alle de gymnasiale uddannelser. VOLL SCHÖN er redigeret af Mette Hermann.

Voll schön

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788702204704
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
12. december 2017
Sider:
128
Redaktør:
Helle Rex

ANMELDELSER

Fire stjerner: "Der er rigeligt af tekster i bogen, så klassen har stof nok til udvælgelse (...) Hvis man tager højde for det snævre fokus, som udvalget af tekster viser, fremmer forfatterens opgaer elevernes koncentration under tekstlæsningen, når de har Berlin for øje som studierejsemål."

Jens Peter Jensen

Gymnasieskolen, nr. 2 2018

07. juni 2018

"Bogen skubber en til at arbejde med Berlin, som den lever og ånder i dag, hvilket jeg synes er et godt supplement til min typisk meget historiske vinkel på Berlin. Den inspirerer med sit eksempelmateriale også til at kaste sig over Berlin som et sted med foretagsomhed og drivkraft og giver ideer til, hvordan man måske kunne tænke virksomhedsbesøg ind i en studietur eller måske innovation ind i flerfaglige forløb."

Mette Brusgaard

WissensWert nr. 36, 2018

26. september 2018