Fås som

Bog

Pris pr. stk.

138,00 kr.

172,50 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

138,00 kr.

172,50 kr. inkl. moms

Aussenseiter

Temabog til tysk i gymnasiet

Helle Birk

Außenseiter er en temabog til tyskundervisningen på B- og A-niveau. Bogen belyser kendte og ukendte outsidere i tysk kultur, litteratur og historie gennem for­skellige genrer, blandt andet noveller, eventyr, sangtekster og biografier.

Bogen har tre kapitler med hver sit tema, og hvert kapitel består af både nyere og ældre tekster. Bogen giver således et bud på, hvordan klassikere inden for tyskfaget kan inddrages i arbejdet med aktuelle tekster og problemstillinger.

Til alle bogens tekster er der en bred vifte af elevaktiverende opgaver, hvor der arbejdes målrettet med tekstforståelse og ordforrådstilegnelse.

Außenseiter tilgodeser de nye krav i læreplanerne om udvik­lingen af kommunikative kompetencer, idet en del af opgaverne kobler arbejdet med tekstforståelse med grammatik, hvor grammatikken fungerer som en nøgle til at åbne op for tekstforståelsen, men også som en nøgle til at tale om teksten.

Bogen kan bruges på alle de gymna­siale uddannelser.

 

Tag et kig i bogen.

Aussenseiter

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788702247220
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
06. november 2018
Sider:
136
Redaktør:
Helle Rex

ANMELDELSER

"Således ville jeg nyde at læse begyndelsen på kapitel 4 af Goethes Faust og sammen med eleverne tygge på 'Und bin so klug als wie zuvor.' Her synes jeg, at Helle Birk med tekstuddraget og arbejdsopgaverne tilbyder en glimrende afrgænset ramme, hvor det er muligt at læse Faust med eleverne. Svært? - ja, og herligt slidsomt, men netop ganske muligt."

Mette Brusgaard

WissensWert

02. maj 2019

"Helle Birk præsenterer her en tekstsamling om tyske outlaws, mennesker uden for samfundets lov og orden, eksilerede og isolerede personer, altså ikke-integrerede eksistenser, kort sagt: et emne, der vækker til eftertanke og til diskussion; allerede på det punkt et godt projekt." 

Jens Peter Jensen

Gymnasieskolen

22. maj 2019