Auf uns

Grundbog til tysk i gymnasiet

Kate Fuchs og Mathilde Sinding

Auf uns er en tysk grundbog med fokus på udviklingen af elevernes kommunikative kompetencer. Den dækker tyskundervisningen i 1. og 2.g.

Kommunikative kompetencer

Auf uns udvikler elevernes ordforråd og kommunikative kompetencer gennem øvelser, hvor der arbejdes med udtale, ordforrådstilegnelse og samtale. Til alle bogens tekster er der en bred vifte af opgaver, som alle har til formål at fremme elevernes kommunikative kompetencer.

Nye tekster og klassikere

Tekstmaterialet i Auf uns rummer nye tekster, der ikke før har været udgivet i dansk sammenhæng, samt korte, kendte klassikere. Hvert kapitel indledes med en dialogøvelse, som udvider elevernes ordforråd inden for kapitlets emne.

Bogen består af et introkapitel og seks kapitler, som tilsammen dækker undervisningen i 1. og 2.g. Den henvender sig til alle gymnasiale uddannelser og kan bruges på både B- og C-niveau.

 

Tag et kig i bogen.

Auf uns

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702185577
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
10. august 2016
Sider:
312
Redaktør:
Helle Rex

ANMELDELSER

"Praktisk lærebog til flere års undervisning"”Anmeldelse Læs hele anmeldelsen på http://gymnasieskolen.dk/anmeldelse-1135

Jens Peter Jensen

Gymnasieskolen

12. december 2016

"...kan meget vel komme til at indtage pladsen som kult-tyskbogen blandt tysklærere. [...]Det er så befriende at hele bogens måde at henvende sig til eleven på er ret cool og i øjenhøjde.
[...]Eleverne har været glade for at arbejde med bogen. Det har jeg sandelig også. Jeg har oplevet, at min praksis er blevet beriget og fornyet på mange måder. Det er en glæde, at man kan snappe så mange gode ideer fra Auf Uns, som problemfrit glider over i ens øvrige arbejde med tyskfaget."

Tine Nielsen

WissensWert nr. 32

11. maj 2017