Fås som

Bog

Pris pr. stk.

242,00 kr.

302,50 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

242,00 kr.

302,50 kr. inkl. moms

Sociologi

Viden, teori og metode, 2. udgave

Poul Brejnrod, Ulrik Grubb og Søren Kauffeldt Larsen

Sociologi så alle kan være med. Grundbogen henvender sig til samfundsfag på A-niveau, og fokuserer både på klassiske begreber og den nyeste forskning. 

Sociologi - viden, teori og metode er en opdateret udgave af Poul Brejnrods Sociologi. Teksten er grundigt revideret og flere steder nyskrevet, ligesom tabeller og figurer er nye eller opdaterede.

Bogen indeholder visualiseringer af visse dele af det faglige indhold for at give eleverne en bedre forståelse af stoffet. De enkelte kapitler har fået nye tematekster, der kan bruges til fordybelse og diskussion.

Bogen har fokus på de centrale sociologiske problemstillinger. Dette omfatter blandt andet viden om sociologiske forhold i Danmark og centrale sociologiske teorier og problemstillinger.

Teorierne omfatter både den traditionelle sociologi, nyere forskere og nyere teoretiske retninger. For eksempel introduceres det nye begreb 'prekariatet', der for nogle år siden blev skabt af Guy Standing. I et nyt kapitel om sociale medier indgår Axel Honneth og Erving Goffman som forklaringsramme.

Bogen indeholder gennemgang af de metoder, som sociologer benytter sig af i deres arbejde, og som kan inddrages i elevernes eget arbejde med at udforske samfundet.

Bogen dækker kernestoffet sociologi for samfundsfag på A-niveau. 

Sociologi

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788702237344
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
01. november 2017
Sider:
320
Redaktør:
Helle Rex

ANMELDELSER

En god introduktion til den moderne sociologi og dens temaer og begreber og vigtigste teoretikere. Bogen er primært rettet mod undervisningen i gymnasiet, men kan også læses af andre interesserede
Søren Brunbech
Lektorudtalelse24. oktober 2007