Fra idé til virkelighed

Grundbog i Innovation

Søren Backer Lindgreen og Michael René Kristiansson

Denne grundbog i innovation handler om, hvordan samfund ændrer sig, fordi nogle mennesker beslutter sig for at gøre en forskel. Innovation er realiseringen af en idé – det kan være som et produkt eller en proces – og det er alle disse realiserede idéer, der former vores hverdag, og skaber vores fælles fremtid.

Bogen består af to dele:
Første del er en beskrivelse af hvad innovation er, hvorfor det er vigtigt, hvorfra innovation kommer, og hvordan man kan fremme innovation.
Anden del er en guide til, hvordan du selv kommer i gang med innovative projekter. Her er en gennemgang af, hvordan man skal tænke som en entreprenør, hvordan man finder det rette match mellem sin idé og sin kundegruppe, og endeligt en gennemgang af de væsentligste ting man skal huske, når projektet skal op at køre. Det kan være alt fra team-struktur, budgetter, markedsanalyse, test og markedsføring.

Bogen dækker de væsentligste emmer og begreber i forbindelse med undervisning i innovation, men kan læses af alle, der gerne vil blive klogere på, hvad innovation er og have hjælp til at komme i gang med egne projekter.

Fra idé til virkelighed

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702287905
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
19. august 2019
Sider:
216
Redaktør:
Helle Rex