Fås som

Bog

Pris pr. stk.

312,00 kr.

390,00 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

312,00 kr.

390,00 kr. inkl. moms

Når Kina bliver din arbejdsplads

- kinesisk sprog og kultur

Sidsel R. Magnussen og Elisabeth Scheinemann

Undervisningsbogen er målrettet gymnasiet og voksenundervisning for virksomheder medarbejdere med interesse i Kina.

De 20 kapitler på nær repetitionskapitlerne i Når Kina bliver din arbejdsplads indeholder alle et indledende afsnit om kulturen i Kina, en A- og en B-dialog, opgaver til dialogerne, en gennemgang af et eller flere grammatikemner og grammatikopgaver. På denne måde sikres en kontinuerlig og sikker opbygning af en viden om kinesisk kultur, et stort ordforråd og en god brug af sproget.

Fokus i bogen er på den sproglige dimension, og eleverne guides får gennem en sikker progression og stilladsering opbygget et omfattende ordforråd, en autentisk mandarin udtale og en grundlæggende forståelse for grammatik, og de bliver trænet i mundtlighed, så de kan begå sig i dagligdags situationer.

Samhandlen og samarbejdet med Kina styrkes, og behovet for at forstå den kinesiske kultur er dermed voksende. I den dagligdags omgang med kineserne bliver også behovet for at kunne kommunikere med dem på deres eget sprog af afgørende betydning, da mange små, men vigtige nuancer ellers kan blive overset.  Når Kina bliver din arbejdsplads imødekommer disse behov, og med den i hånden vil alle med samarbejdsmæssige og personlige interesser i Kina blive klædt godt på.

På hjemmesiden www.naarkinabliverdinarbejdsplads.gyldendal.dk ligger alle dialogerne til download.

 

   

Når Kina bliver din arbejdsplads

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788702081206
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
02. juli 2014
Sider:
248
Redaktør:
Katrine Cohen