Grundbog i bioteknologi 1 - STX

2. udgave

Kim Bruun, Karen Helmig og Pia Birgitte Geertsen

Fuldt dækkende grundbogssystem i to bind til bioteknologi A på STX. Bøgerne dækker fagets kernestof og indeholder eksempler på supplerende stof.

Hvert kapitel indledes med et eksemplarisk eksperiment og afsluttes med opgaver på flere niveauer. Eksperimenter og opgaver bygger på de naturvidenskabelige traditioner i kemi og biologi. Med udgangspunkt i eksperimenterne forklares principperne for naturvidenskabelige arbejdsmetoder både i praksis og teori. I alle kapitler er der faktabokse, hvor forskellige faglige emner uddybes, og de kan læses i sammenhæng med teksten i kapitlet eller bruges til at repetere kernestof.

Denne 2. udgave er tilpasset den nye 2017-læreplan. I denne nye udgave er lagt særlig vægt på at styrke de kemiske fagområder, og suppleret med nye kapitler om bindinger, carbohydrater og syre-base kemi.
 

Indholdsfortegnelse:
1. Introduktion til bioteknologi
2. Atomer og bindinger
3. Cellen
4. Gæring
5. Lipider
6. Carbohydrater
7. Proteiner
8. DNA og gener
9. Biologisk produktion

NB Kommer også som i-bog til skolestart 2019

Grundbog i bioteknologi 1 - STX

Fås som

  • Bog
  • Website
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702226317
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
19. januar 2018
Sider:
288
Redaktør:
Christian Grubb

ANMELDELSER

"Jo, i denne bog går man lige til sagen - direkte og effektivt, men blødt og pædagogisk. Den har været en fornøjelse at læse."
Gymnasieskolen Læs hele anmeldelsen på Gymnasieskolen.dk

Lis Ravnsted-Larsen

Gymnasieskolen, anmeldelse af 1. udgaven

14. december 2010

Fem stjerner *****

"Stort! (...) Nye emner er inddraget, for eksempel et interessant afsnit om forholdet mellem bønner (altså planter) og jern. Der lærte jeg noget nyt."

Lis Ravnsted-Larsen

Gymnasieskolen, 5. oktober 2018

17. oktober 2018

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies