Husk hjernen!

hukommelse, læring, motorik og rusmidler

Troels Wolf

Husk hjernen! - hukommelse, læring, motorik og rusmidler er primært rettet mod undervisningen i biologi på B-niveau i gymnasiet og på HF. Bogen fokuserer på hjernens funktion og viser, hvordan fordybelse i nervesystemets biologi kan føre til en større erkendelse af fænomener som læring og hukommelse. Husk hjernen! kan anvendes til AT-forløb i fx psykologi, dansk eller idræt. 

  Bogen kommer rundt om emner som nervesystemets opbygning og funktion, hukommelsens betydning for tænkning, de forskellige former for hukommelse, samt rusmidlers indvirkning på hjernen. For at illustrere de faglige fænomener har bogen mange eksempler fra elevernes hverdag.
Husk hjernen!

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702123227
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
29. maj 2012
Sider:
96
Redaktør:
Jesper Frænde

ANMELDELSER

"Det er en god bog. Ud over læring og hukommelse er der også udmærkede beskrivelser af aktionspotentialer, hjerneafsnit, hjernesygdomme og lidt om rusmidler. Bogen har et glimrende format som en temabog og et meget indbydende layout med illustrationer på hvert opslag og små bokse inde i teksten med definitioner på fagord eller leksikale oplysninger."
Gymnasieskolen Læs hele anmeldelsen på Gymnasieskolen
Lis Ravnsted-Larsen
Gymnasieskolen.dk16. januar 2013