Biologi

Biologi i gymnasiet

Få et overblik over stærke materialer til biologi på alle niveauer i gymnasiet.
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

5 materialer

Husk hjernen!
Husk hjernen! - hukommelse, læring, motorik og rusmidler er primært rettet mod undervisningen i biologi på B-niveau i gymnasiet og på HF. Bogen fokuserer på hjernens funktion og viser, hvordan fordybelse i nervesystemets biologi kan føre til en større erkendelse af fænomener som læring og hukommelse. Husk hjernen! kan anvendes til AT-forløb i fx psykologi, dansk eller idræt. Bogen komm

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

185,00 kr.

231,25 kr. inkl. moms

+-
Minilex - Biologi
Biologisk Minilex er en opslagsbog beregnet for alle ungdomsuddannelser samt alle naturinteresserede. I forhold til 1. udgave er bogen udvidet fra 3000 til 3860 artikler, og antallet af appendikser er mere end fordoblet - fra 30 til 68. Artiklerne indeholder en forklaring på de mest almindelige biologiske fagtermer inden for biokemi, fysiologi, genetik, evolution, botanik, zoologi og økologi.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

305,00 kr.

381,25 kr. inkl. moms

+-
Gymnasie BIOS, Grundbog 2
Gymnasie BIOS, grundbog 2 dækker kernestoffet til det 1-årige forløb (valgfag) i biologi på B-niveau, og sammen med Gymnasie BIOS , grundbog 1 dækker den kernestoffet til det 2-årige forløb i biologi på B-niveau (0 ? B). Den indeholder desuden en stor mængde supplerende stof. Bogen indarbejder bl.a. emnerne bioteknologi, sundhed og sygdom samt bæredyg

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

369,00 kr.

461,25 kr. inkl. moms

+-
Gymnasie BIOS, Grundbog 1
Gymnasie BIOS, Grundbog 1 dækker kernestoffet på C-niveau. Men bogen dækker også de emner fra B- og A-niveau, der naturligt ligger i forlængelse af C-niveauets delemner. Bogen indarbejder bl.a. emnerne bioteknologi, sundhed og sygdom samt bæredygtighed. Gymnasie BIOS, Grundbog 1 tager udgangspunkt i det, eleverne har lært i grundskolen og opfrisker deres viden.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

352,00 kr.

440,00 kr. inkl. moms

+-
Dansk feltflora
Dansk feltflora er den mest omfattende danske flora og rummer en oversigt over den botaniske formlære, bestemmelsesnøgler til familier, slægter og arter samt et opdateret kort over botaniske distrikter.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

415,00 kr.

518,75 kr. inkl. moms

+-