Fås som

Bog

Pris pr. stk.

199,00 kr.

248,75 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

199,00 kr.

248,75 kr. inkl. moms

Babelstårnet

Almen sprogforståelse

Bent Christensen, Marianne Steen Larsen, Karen Folmar og Christian Gorm Tortzen

Grundbogen til Almen Sprogforståelse

En bog om sprog
Babelstårnet binder emneområder som grammatik, sproghistorie, sociolingvistik, læringsstrategier og en latindel sammen på nye, spændende måder. Bogen udfordrer elevernes opfattelse af sprog og sprogets brug fra ordniveau til overordnede kommunikationssammenhænge.

Overskuelig og brugervenlig
Babelstårnet giver lærerne et grydeklart bud på hele undervisningsforløbet, så man er sikker på at komme rundt om alle fagets krav. Screeningstest, midtvejstest og sluttest giver mulighed for løbende evaluering af udbyttet af arbejdet.

Testet og bestået
Babelstårnet har været grundigt gennemprøvet. I gymnasiereformens første forløb af Almen Sprogforståelse har et flertal af gymnasierne brugt Babelstårnet med stor succes.

Et væld af ekstra aktiviteter
Det tilhørende øvehæfte indeholder mange inspirerende og varierede øvelser, der tager udgangspunkt i nutidige, dansksprogede tekster fra elevernes egen verden. På www.babelstaarnet.gyldendal.dk er der alternativ undervisningsplan, løsningsforslag, interlatinsk leksikon, test og meget mere.

Babelstårnet

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788702031041
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
10. maj 2005
Sider:
128
Redaktør:
Katrine Cohen

ANMELDELSER

"Det er en god bog, fordi den simpelthen siger alt om grammatik. Men den kræver også en god lærer, fordi det der står i den kan være svært at forstå." Nemlig - der er udfordringer til både lærer og elev - let og svært (meget svært) - dynamik - noget kedeligt og noget spændende, altså gymnasiet i en nøddeskal! ...og så lige trumf på til sidst: "Almen Sprogforståelse var det fag jeg frygtede mest - men på grund af bogen, som jeg altid har med til at slå op i, har jeg fået et helt andet syn på sprog." "Altså en bog der skal beskæftige sig med de to værste fag i verden nemlig grammatik og Latin - når jeg kan huske så meget af den må den altså være god." Mere kan da vist ikke forlange i et - også for eleverne - turbulent efterår!
Bjarne Christiansen
Angelo Files nr. 13901. februar 2006