Close-Up

Grundbog til mediefag C

Jette Meldgaard Harboe og Henrik Poulsen

En gennemgribende revideret udgave af ZOOM - grundbog i medier til mediefag C i de gymnasiale uddannelser. Bogen dækker det kernefaglige stof i overensstemmelse med fagets læreplaner fra 2017.

Close-up afspejler, at mediefag er et analystisk og produktionsrettet fag, og alle produktionsøvelser og analyseopgaver tager afsæt i denne dobbelthed. Det er et gennemgående træk i Close-up, at analyse og produktion belyser hinanden. Bogen henvender sig til eleven som en praktisk analytiker.

Close-up præsenterer de levende billeder i en kontekst. Begreber som målgrupper og medieplatforme introduceres, og eleverne har mulighed for at udvikle og producere film, der kan indgå på forskellige platforme med henblik på at nå bestemte målgrupper.

Hovedparten af de udvalgte film og tv-programmer til analyseopgaverne findes på filmcentralen.dk eller i DRs mediebibliotek dr.dk/undervisning.

Websitet til Close-up: closeup.mediefag.gyldendal.dk indeholder en produktionsmatrix og produktionspapirer, som eleverne kan bruge til deres egne filmproduktioner.

Close-Up

Fås som

  • Bog
  • Website
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702292442
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
20. januar 2020
Sider:
144
Redaktør:
Gitte Skov Andersen

ANMELDELSER

(...) Bogen indeholder således alle de elementer, man har brug for for at kunne planlægge et godt år for sine mediefagselever. Layoutet følger det kendte fra Zoom og er overskueligt og hjælpsomt. (...) Den endelige dom over Close-up er, at det er en god og velredigeret bog, der berører alt, man behøver på mediefag c-niveau. Så har man brug for en god og sikker platform, er Close-up et godt bud.

Søren Falgaard, Falkonergården Gymnasium & HF-kursus

CUT MAGAZINE, Medielærerforeningens medlemsblad

23. juni 2020