Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Grundbøger

Her finder du omfattende grundbogssystemer til DU1, DU2 og DU3 og desuden enkeltstående grundbøger målrettet bestemte niveauer og moduler.

Hvordan? – Sådan!

Sådan er et nyt begyndersystem, der henvender sig til kursister på Arbejdsmarkedsrettet DanskundervisningSådan 1 eller på Danskuddannelse 3 modul 1. Bogens 21 kapitler følger en systematisk sproglig progression, og vægten er lagt på et autentisk, moderne og funktionelt dansk, som matcher nyankomne udlændinges sprogbehov.

Til systemet hører websitet saadan.gyldendal.dk. Her er bogens bærende tekster og øvelser indtalt, og der er adgang til over 100 selvrettende onlineopgaver. 

Bestil bogen her

Nyt begyndersystem til DU 2 og AD 1-2

Kontakt er et komplet begyndersystem, der henvender sig til kursister på Danskuddannelse 2 moKontaktdul 1, Arbejdsmarkedsrettet Danskundervisning forløb 1-2 og blandede begynderhold.

Kontakt består af en grundbog, et website og en i-bog, som er en digital udgave af grundbogen til brug på den interaktive tavle i klassen.

På websitet kontakt.gyldendal.dk findes alle lydfiler til grundbogen samt online-opgaver. Her kan kursisterne helt fra starten arbejde selvstændigt og i eget tempo med opgaver, der understøtter og supplerer arbejdet med grundbogen i klassen.Køb bogen her

Interaktive bøger til Alfa-Z

Interaktive bøger til Alfa-Z

Nu kommer hele Alfa-Z-serien som i-bøger, der er berigede versioner af de fysiske bøger og ligger på internettet.

Alfa-Z i-bøger er særlig velegnede som fælles fokus i klasseundervisningen, fx på interaktive whiteboards. Lyden fra lærer-cd’erne er integreret, og i-bøgerne indeholder desuden en række indbyggede markeringsværktøjer. Se i-bøgerne her

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.