Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Dansk som andetsprog

Samtaledansk - endelig bøger til AD!

Samtaledansk - endelig bøger til AD!

SAMTALEDANSK – På arbejde og i hverdagen er det første grundbogssystem til arbejdsmarkedsrettet begynderundervisning i dansk som andetsprog.

■ Bygget op omkring autentiske videointerviews med ansatte i en stor dansk virksomhed

■ Kickstarter kursistens evne og lyst til med det samme at anvende sproget i praksis, uden for klasserummet

■ Samtaledansk 1 og 2 dækker tilsammen AD-forløb 1-5 (og DU 2/3 til og med CEFR A2)

 Køb bøgerne her samtaledansk 1 og samtaledansk 2

Se mere om Samtaledansk

Undervis i Rigtig dansk

Rigtig dansk er et intro- og begyndermateriale til Danskuddannelse 3 (modul 1) og Arbejdsmarkedsrettet Danskundervisning med tilhørende hjemmeside.

Som noget helt nyt i et begyndermateriale understøttes indlæring af ordforråd og talesprogsstrukturer af 49 videointerviews, hvor helt almindelige mennesker taler 100 % autentisk og spontant dansk.
Et andet gennemgående træk ved bogen er et narrativt element, hvor man følger en ung, spansk arbejdstager i hans allerførste tid i Danmark og oplever mødet med nye mennesker og en anden kultur gennem hans øjne.

Progressionen i bogen er disponeret i tre afsnit:
I Introdansk introduceres de grundlæggende sproglige værktøjer til at kunne præsentere sig og stille og besvare simple spørgsmål (herunder basal syntaks), samt formelle ting som alfabet, tal, tidsudtryk og klokken. Dette afsnit indeholder bl.a. mange taskprægede ud på gulvet-aktiviteter, der er med til at gøre bogen ideel til hold med løbende optag.

I Basisdansk udbygges ordforrådet inden for domænerne studie-, arbejds- og hverdagsliv. Der arbejdes desuden med metasprog, og der tages hul på bøjningsformer og anden morfologi.

I Udvidet basisdansk suppleres med længere sammenhængende tekster og dialoger, og der kommer fokus på mere komplekse talesprogsvendinger og på at udtrykke følelser og holdninger.

Til materialet hører også en i-bog, der rummer videointerviews, indtalinger, onlineopgaver, repetitionskort og niveautest – ideel til fx interaktive tavler og tablets.

Køb bogen her

Se mere på rigtigdansk.dk

Se kataloget til DU 1-3 og AD

I kataloget finder du et udvalg af vores nyeste læremid­ler foruden enkelte, opdaterede klassikere.
Se de to nyeste begyndersystemer, Sådan og Kontakt. Begge materialer kan anvendes til Arbejdsmarkeds-rettet Danskundervisning, og til Kontakt findes som noget nyt en i-bog, der er et særdeles nyttigt værktøj til interaktive tavler.

Du kan bladre i katalog her


Hvordan? – Sådan!

Sådan er et nyt begyndersystem, der henvender sig til kursister på Arbejdsmarkedsrettet Danskundervisning eller på Danskuddannelse 3 modul 1.
Til systemet hører websitet saadan.gyldendal.dk. Her er bogens bærende tekster og øvelser indtalt, og der er adgang til over 100 selvrettende onlineopgaver. 


Bestil bogen her

Se begyndersystem til DU 2 og AD 1-2

Kontakt er et komplet begyndersystem, der henvender sig til kursister på Danskuddannelse 2 modul 1, Arbejdsmarkedsrettet Danskundervisning forløb 1-2 og blandede begynderhold.

Kontakt består af en grundbog, et website og en i-bog, som er en digital udgave af grundbogen til brug på den interaktive tavle i klassen.På websitet kontakt.gyldendal.dk findes alle lydfiler til grundbogen samt online-opgaver.


Bestil bogen her

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.