Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

GYLDENDALS RØDE ORDBØGER TIL TYSK

Hos Gyldendal Uddannelse finder du et stort udvalg af tyske ordbøger. Vi sælger ordbøger online til både private, virksomheder samt skoler og institutioner, og der en tysk ordbog til ethvert behov.

Blandt Gyldendals tyskordbøger finder du ikke blot den klassiske dansk-tysk/tysk-dansk ordbog. Du finder også specialordbøger til tysk fagsprog i form af bl.a. en tysk juridisk ordbog, tysk erhvervsordbog og tysk bygge- og anlægsteknisk ordbog.

Nu er din tyskordbog også online

Nu kan du ikke længere blot købe de fysiske ordbøger her hos Gyldendal Uddannelse. Du kan også få adgang til vores tyskordbøger online, og det gælder om du er privat- eller erhvervskunde.

Til vores erhvervskunder har vi desuden mulighed for at skræddersy tilbud til virksomheden eller skolen/institutionen, ligesom vi kan tilbyde en gratis prøveperiode på vores online ordbøger.

Kontakt os for mere information eller et tilbud på ordbog@gyldendal.dk eller 3375 5600.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.